İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Karadeniz Bölge İl Koordinatörü olarak atanan AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi’ye hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

Bakan Soylu açıklamalarında şu ifadeleri kullandı;
2014 Yılı Aralık ayı başından itibaren deruhte ettiğiniz AK Parti Trabzon İl Başkanlığı görevinizin, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı'nın tensipleriyle, Olağan İl Kongremiz sonrasında "Karadeniz Bölgesi İl Koordinatörü" olarak devam edeceğinizi öğrenmiş bulunuyorum. 

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde yürüdüğümüz bu yolda, altı yılı aşkın bir süredir ülkemizin incisi Trabzon şehrimize ve ülkemizin medar-ı iftiharı, kıymetli Trabzonlu hemşehrilerimize büyük bir sorumluluk, hizmetkârlık şuuru, dava bilinci, Trabzon, millet ve ülke sevgisiyle yorulmadan hizmet ettiniz. 

Bu altı yıl içinde başta 15 Temmuz hain darbe girişimine karşı teşkilatımızla birlikte gösterdiğiniz asil duruşunuz olmak üzere, yerel seçimlerde, genel seçimlerle ve referandumlarda, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aldığınız neticelerle ve elde ettiğiniz büyük başarıyla hem partimizin hem de Trabzon şehrinin yüzünü ak ettiniz. Yönetiminizdeki her seçimde tüm teşkilatımızla hemen her seçimde aynı başarı çizgisini devam ettirdiniz. Trabzon Teşkilatının başını dik tuttunuz, Trabzon şehrinin başını dik tuttunuz, teşkilatımızın ve partimizin başını yere eğdirmediniz. 

Göreviniz boyunca ortaya koyduğunuz naif, dürüst, sabırlı, ahlaklı ve samimiyet merkezli çizginiz, Trabzonumuzda siyasetin, beyefendiliğin, dava adamlığının karakterini teşkil etmiştir. Şahsımda, partimizde, Türkiye'nin bugünkü mevcut durumunda da emeğiniz gözardı edilemez. Altı yıl boyunca gösterdiğiniz vefanız, fedakârlığınız ve kucaklayıcılığınızla size ve çalışma arkadaşlarınıza müteşekkiriz. Bu fedakârlıkta büyük pay sahibi olan saygıdeğer eşiniz hanımefendiye ve ailenizin tüm bireylerine de özellikle şükranlarımı sunmak isterim. 

Trabzonumuza bir beyefendi dava adamının imzasını attınız. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da dostluğumuz, yakınlığımız ve emre amade halimiz, aynı şekilde devam edecektir. 

Cenab-ı, Allah razı olsun. Sonsuz rahmetiyle her daim yâr ve yardımcınız olsun. 

Hakkınızı helal ediniz.
 

Editör: Haber Merkezi