Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan, ilçeye gelen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya bir yandan ilçenin sorunlarını içeren dosya sunarken, diğer yandan da bakanın dinç ve ayakta kalabilmesi için doğal enerji kaynağı olan kuru incir hediye etti. 

Referandum öncesi Nazilli’ye gelerek Sivil Toplum Kuruluşları ve muhtarlara bilgilendirme toplantısı düzenleyen İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, toplantı sonunda Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan tarafından ilçenin sorunlarının bulunduğu dosyayı alarak inceledi.
Nazilli sanayi sitesi sosyal Tesislerde gerçekleşen kahvaltılı toplantıya yaklaşık bin200 kişi katılım gösterirken bakan Soylu toplantıya katılanlara referanduma ve terör operasyonlarına ilişkin detaylı bilgiler aktardı. Toplantı sonunda katılımcılarla bol bol fotoğraf çektiren Soylu, Nazilli Ticaret Odası Başkanı Nuri Arslan ile bire bir yaptığı görüşme neticesinde bölgenin sorunları hakkında detaylı bilgiler topladı. Özellikle eski polis okuluna ait arazi hakkında detaylı bilgi toplayan Bakan Soylu, Başkan Arslan’a duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi