Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ordu’da SMA hastalığından tedavi gören Şalpazarlı SMA Hastası 18 aylık Demir Ali’nin dedesinin yazdığı notu Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi’nde gündeme taşıyarak destek istedi. Dede Köksal Bayraktar’ın notunun okunmasının ardından Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman kendisi ve Genç adına Demir Ali için biner dolar bağışladı.

6 BİN DOLARLIK DESTEK
Meclis görüşmelerinde ayrıca huzur haklarının Demir Ali için başlatılan kampanyaya bağışlanması önerildi. Meclis’te İYİ Partilli Davut Çakıroğlu ve Neşe Ay, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız ve Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün de biner dolar bağışta bulundu. Meclis’te toplamda 6 bin dolar bağış yapılırken, hesap numaraları aracılığı ile vatandaşlardan da bağış yapılması istenildi.

SAYILI GÜNLER KALDI
Şalpazarlı İbrahim Kubilay ve Ezgi Bayraktar çiftinin SMA Tip-1 hastası 18 aylık oğlu Demir Ali bebeğin tedavisinin gerçekleşmesi için sayılı günler kaldı. 2 yaşından önce başlanması gereken ve ABD’de uygulanan tedavi için toplam 2,1 milyon Euro’ya ihtiyaç var.

DESTEK OLMAK İÇİN NE YAPILMALI?

Editör: Haber Merkezi