Emekli amirallerin küstah bildirisine sert tepki gösteren Bahçeli, "104'lükler büyük bir suç işlemiştir. Bu suç cezasız kalamaz. Mavi Vatan'ımızı bu çürüklerle nasıl savunmuşuz" dedi.

104 amiral Türk demokrasi tarihinin kara lekesidir. Bunlar denizci değil denizciliğin yüz karasıdır. Montrö Boğazlar sözleşmesi Lozan'ın ayrılmaz bir parçasıdır. Aynı zamanda bizim kırmızı çizgimizdir.

"BAL GİBİ DARBE ÇAĞRISI"
Bu suç cezasız kalamaz. Mavi Vatan'ımızı bu çürüklerle nasıl savunmuşuz. Bu kokuşmuş bildiri bir tür kripto haberleşme midir? Bu aklı kim vermiştir?

Aksi halde diye başlayan bildirinin neresi ifade özgürlüğüdür? Bu çağrı açıkça bir darbe çağrısıdır. Bu utanmazlara Türk milleti haddini bildirecek güce sahiptir.

"Bu çağrı bal gibi darbe çağrısıdır. Bu bildiri demokrasiyi hedef alan torpidodur. Bu bildiri hukuk gaspı milli iradeye doğrultulmuş silahtır."

Rütbeleri sökülmeli, emekli maaşları kesilmelidir." 

HER TEHDİDİN DIŞ BAĞLANTISI VAR!
MHP, dünyayı başkent Ankara vizyonuyla kavramaktadır. Muhatap olduğumuz her tehdidin dış bağlantısı var. Hem ülkemizde hem uluslararası arenada ne olduğunu idrak etmekteyiz.

Durduğumuz yer savunduğumuz fikir karmaşık meselelerin düğümünü çözecektir." 

Editör: Haber Merkezi