Korona virüs salgınında vaka sayıları ile birlikte tedbirler de arttı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Salgına karşı zorunlu tedbirler tekrar hayatımızda. Zorunlu tedbirlerin amacı hareketliliği, dolayısıyla hastalığın yayılmasını ve hastanelerin yükünü azaltmaktır. Tedbirlerin amacına gönüllü olarak da destek verelim. Hareketliliği azaltalım. Mümkün olduğu kadar evimizde kalalım” ifadelerini kullandı.

TEDAVİLERİ SÜRÜYOR
Trabzon Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy ve Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Selhaddin Çebi’nin yapılan korona virüs testlerinin pozitif çıktığı öğrenildi. Gürsoy, “Tedavim devam ediyor, en kısa sürede daha da iyi olacağız inşallah” açıklamasında bulundu.

YARIN SOKAKTA KISITLAMA VAR!
Yeni bir karar alınıncaya kadar hafta sonları 10:00- 20:00 saatleri arası dışında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Üretim, imalat ve tedarik zincirleri bu kısıtlamadan muaf tutulacak. Bu doğrultuda ilk uygulama olarak yarın saat 20:00'den 22 Kasım Pazar günü saat 10:00'a kadar ve 22 Kasım Pazar günü saat 20:00'den 23 Kasım Pazartesi 05:00 saatine kadar sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak.

Editör: Haber Merkezi