CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ı Samsun’daki Demiryolu açıklaması sonrasında trenle Trabzon’a davet etmişti. 

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora Ahmet Kaya’da cevap verdi. Cora, “Bu düşüncenizi Trabzon’un yolunu unutanlara anlatın” dedi.

Cora açıklamasında “Sayın Kaya, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bizim hemşehrimizdir. Trabzon’a ayrı ve özel bir ilgi gösteriyor. Şehrimizi sayısız defa ziyaret etti. Her gelişinde müjdeler ve yatırımlarla geldi. Trabzon’a otuz milyarın üzerinde kamu yatırımı gerçekleştirdik. Son ziyaretinde demiryolunun da müjdesini verdi. Nasıl ikinci üniversite sözümüzü, Atasu barajını, Kanuni bulvarı ve diğer onlarca yatırımın sözünü tutmuş isek elbette demiryolu projesi de hayata geçecektir.

Neredeyse üç ayda bir Trabzon’a gelen liderimiz yerine kendi liderinizi sorgulayın. Sizin lideriniz genel başkanınız Kılıçdaroğlu Trabzon’a kaç gez geldi. En son ne zaman geldi. Bilen var mı? Hatırlayan var mı? Veya Trabzon’un hangi sorununu gündeme getirebildi. Trabzon’la ilgili bir kanun teklifi var mı? Hayır!

Bizim liderimiz ile şehrimiz arasında bir gönül bağı vardır. Bunu seçim sonuçlarından da çok iyi biliyorsunuz. Onun ne zaman şehrimize geleceğine veya neyle geleceğine ilişkin yorum yapmak haddinize düşmez. O Trabzon’un yolunu biliyor. Bu düşüncenizi Trabzon’un yolunu unutanlara anlatın” dedi.

Editör: Haber Merkezi