Döviz kurunun artmasından enflasyona kadar birçok farklı nedenin birleşmesi sonucunda hayat her geçen gün daha pahalı hale geliyor. 2022’ye sayılı günler kala internet fiyatlarına zam yapan Türk Telekom maalesef ikinci zam ile karşımıza çıktı. İşte 1 Haziran itibariyle geçerli Türk Telekom internet fiyatları!

1 Haziran’da zam yapılacağı önceden biliniyordu. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun 9 Mart’ta Türk Telekom’un port ve toptan hat kiralama ücretlerinin revizesini onayladı. Normal şartlarda 1 Nisan tarihinde geçerli hale gelecek olan fiyat düzenlemesi, gelen tepkiler üzerine 1 Haziran’a ertelenmişti.

Türk Telekom internet fiyatları: 1 Haziran fiyat artışı

Bugün itibariyle internet sitesinde yeni fiyatları açıklayan Türk Telekom en düşük paket olan 16 Mbps hız seçeneği için 105 TL yerine artık 129 TL talep ediyor. 24 Mbps hız sunan paketin fiyatı 119’dan 139 TL seviyesine çıkarken, 35 Mbps’lik paketin fiyatı 134 TL’den 154 TL seviyesine ulaştı.

En hızlı seçenek olan 100 Mbps için daha önce 165 TL ödeyen müşterilerin artık 194 TL ödemesi gerekiyor. Türk Telekom’un fiyatları artırması nedeniyle diğer servis sağlayıcıların da fiyatları artırması bekleniyor. Zira şu anda 100 Mbps hız sunan diğer servis sağlayıcılara baktığımızda neredeyse 100 TL daha uygun.

Editör: Haber Merkezi