Yörük kızı 3 yaşındaki Müslüme Yağal’ın ölümüyle ilgili tutuklanan dede Hasan Yağal’ın sapıklıklarıyla ilgili kan donduran itiraflar ortaya çıkmaya devam ediyor. Müslüme'nin annesi olan gelinine defalarca tecavüz ettiği ortaya çıkan sapık dede Hasan Yağal Müslüme'nin biyolojik babası çıkmıştı. Saık dedenin, gelinine tecavüzünden dünyaya gelen Müslüme'nin ablası 14 yaşındaki A.Y.’ye de cinsel tacizde bulunduğu ortaya çıktı. 14 yaşındaki kızın itirafları kan dondurdu. Müslüme’nin annesi ve 4 kardeşi koruma altına alındı.

Yörük kızı Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili dede Hasan Yağal'ın tutuklanmasının perde arkası yavaş yavaş aydınlanıyor. Anne Selvi Yağal ifadesinde, Hasan Yağal'ın, eşi askerdeyken kendisine cinsel saldırıda bulunduğunu ve 14 yaşındaki A.Y.'nin bu saldırı sonrasında dünyaya geldiğini iddia etti. Dedenin tecavüzden doğan A.Y.'ye de cinsel taciz de bulunduğu kız çocuğunun "Dedem beni sıkıştırırdı" dediği öğrenildi.

Yörük kızı Müslüme'nin dedesinin iğrençlikleri bitmiyor! Ablası açıkladı: 'Dedem beni sıkıştırdı...'

3 ayrı suçtan tutuklandı! Kasten öldürme, tecavüz ve cinsel istismar

Müslüme'nin ölümü sonrasında tutuklanan Hasan Yağal'ın, 3 ayrı suçtan tutuklandığı öğrenilirken, dede olarak bilinen Hasan Yağal'ın, "kasten öldürme", "cinsel saldırı" ve "cinsel istismar" suçlarından tutuklanarak cezaevine konulduğu ortaya çıktı.

Dede bilinen Hasan Yağal'dan sıkandal Facebook paylaşımı

Dede olarak bilinen baba Hasan Yağal, Müslüme'nin kucağında olduğu bir fotoğrafı Facebook hesabında paylamış.

Yörük kızı Müslüme'nin dedesinin iğrençlikleri bitmiyor! Ablası açıkladı: 'Dedem beni sıkıştırdı...'

'Dedem beni sıkıştırdı'
Anne Selvi Yağal'ın ifadesinde, dede olarak bilinen Hasan Yağal'ın eşi askerdeyken kendisine tecavüz ettiğini, Müslüme'nin ablası A.Y.'nin de onun çocuğu olduğunu iddia etti. Ayrıca, Hasan Yağal'ın 14 yaşındaki A.Y.'yi de taciz ettiği bilgisi edinilirken, A.Y.'nin, "Dedem beni sıkıştırırdı" dediği öğrenildi.

Detaylı otopsi yapılacak

Mersin'de yapılan otopsi sonrasında Müslüme'nin cenazesi İstanbul'a gönderilecek. İstanbul'da yapılacak detaylı otopsi sonrasında küçük Müslüme'nin ölüm nedeni ve tecavüze uğrayıp uğramadığı belirlenecek.

Kardeşler ve anne koruma altına alındı
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da, 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın Mersin'de ölü bulunması sonrasında, ailenin diğer 4 çocuğunun bakanlığa bağlı kuruluşlarda bakım ve koruma altına alındığını, annenin ise kadın konukevine yerleştirildiğini duyurdu.

Yörük kızı Müslüme'nin dedesinin iğrençlikleri bitmiyor! Ablası açıkladı: 'Dedem beni sıkıştırdı...'

Torunumu çok seviyorum bonundan öpmüş olabilirim

Hasan Yağal'ın ifadesi sırasında Müslüme'nin boynunda tükürük örneğinin çıkmasıyla ilgili soruya ise, "Torunumu çok seviyorum. Boynundan öpmüş olabilirim. Bunda abartılacak bir şey yok" dediği de edinilen bilgiler arasında.

Cezaevi alarma geçti

Öte yandan, tutuklandıktan sonra Gülnar Cezaevine gönderilen Hasan Yağal ile ilgili çıkan haberlerin ardından cezaevinde güvenlik önlemlerinin arttırıldığı bilgisi edinildi. Tek kişilik hücrede kaldığı bilgisi edinilen Yağal'ın, olası bir saldırıya karşın hücresinden çıkartılmadığı öğrenildi.

Ayrıca, Yağal'ın hücresinin bulunduğu alanların tamamında kamera ile üst düzey koruma yapıldığı belirtildi.

Yörük kızı Müslüme'nin dedesinin iğrençlikleri bitmiyor! Ablası açıkladı: 'Dedem beni sıkıştırdı...'

Editör: Haber Merkezi