Başlık olarak baktığımızda, güneydoğu milletvekillerinin asıl görevi o yörenin insanlarının haklarını savunan kişiler akla gelmektedir. Oysa maalesef yıkmak istedikleri bu devletten milletvekili maaşı alan bilhassa o malum kadın, bakıyorsunuz dağda teröristlerle sarmaş dolaş olabilmektedir.
İnsanın aklına şu soru gelmektedir. Bu kadın Türk insanının vermiş olduğu vergilerden aldığı millet vekili maaşını o sarmaş dolaş olduğu teröriste, hatta teröristlere verdiği aşikardır. Ayrıca bu kadın yıkmak istediği bu devletten doktorluk payesi aldığı söylenmektedir.
Dünyanın neresinde böyle hain terörist kişiler parlamentolarında tutmakta ve bütçeden maaş ödemektedirler. Bu nasıl bir durum? Ben hukukçulara soruyorum, bu haine hangi hukuk maddesine uygulayacaksın? Her şey açık bir şekilde ayan beyan görülmektedir.
Şimdi bakıyorsunuz teröristlerle olan samimi pozları gazetelere çarşaf çarşaf  serilmesine rağmen, halen büyük millet meclisinde bunun hakkında görüşmeye dahi başlanmamıştır. Böyle bir devlet mantalitesi olur mu? E kadın sen resmen bir teröristsin, sana cezai müeyyide uygulamamak için başka başka bahaneler uydurularak zaman kaybedilmektedir.
Bu tip hainlere yedikleri sofraya tükürenlere, yani nankörlere bir an evvel milletin verdiği vergilerden aldığı parayı derhal keserek yargının önüne çıkarmak, vergi veren milletin içine su serpecektir. Enteresandır, bakıyorsunuz yok şu madde yok madde aranmaktadır. Hangi maddeden bahsediyorsunuz?
Bu tip suçları belli olan kişilere insan hakları, yasa ve maddeler uygulanmadan derhal yargının önüne çıkarılmalıdır. Soruyorum dağdaki hainden ne farklı var bu kadının? Dağdaki hainler görüldüğünde etkisiz hale getiriliyorsa bunlara yasalar mı uygulanıyor. Neymiş bu milletvekilinin dokunulmazlığı kaldırılması gündem yapılmaktadır.
Artık herkesçe bilinmektedir, teröristler yani PKK’lılar iki yerde bulunmaktadır. Birileri dağda birileri de maalesef Türkiye Cumhuriyeti Parlamentosunda. Parlamentodakiler dağdaki eşkıyaları orada daim tutabilmek için, yukarıda da belirttiğim gibi madde ve lojistik destek vermektedirler. Umarım kısa zamanda dokunulmazlık o hainler üstünden kaldırılıp hak ettikleri cezalara uğrarlar. Milletimizin büyük çoğunluğu beklentisi budur.
***

Temizlik, maske ve mesafeye lütfen dikkat edelim, salgın hastalık şiddetiyle devam etmektedir.