Akşener Trabzon’da
İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener, Rize ve Gümüşhane mitingi için  dün Trabzon Havalimanına geldi. Akşener, burada partililerin yoğun ilgisi ile karşılaştı. Akşener’i, partinin kurucularından Ali Sağır, İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, İYİ Parti Trabzon Milletvekilleri ve partililer karşıladı. Akşener, kendisine gösterilen ilgiden memnun kaldı. Öte yandan Akşener, dinlenmek için beklerken, Demirören Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Demirören'in vefat haberini yakın korumasından öğrendi. Akşener, havaalanı çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunarak, “Çok eskiden tanıdığım bir insandı. İyi bir insandı. Allah mekanını cennet etsin. Ailesine sabır diliyorum” dedi.

Erkan’dan mitinge davet
İYİ Parti Trabzon İl Başkanvekili Muhammet Erkan, tüm Trabzonluları İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in bugün saat 14.00’da Atatürk Alanı’ndaki mitinge davet etti. Erkan, “Cumhurbaşkanı adayımız ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener bugün ilimize gelerek seçim çalışmaları kapsamında Atatürk Alanında Trabzonlu hemşerilerimize hitap edeceklerdir.   Trabzon İYİ Parti İl yönetimi olarak Sayın Genel Başkamızı Trabzon’a yakışır bir şekilde ağırlamak istiyoruz. Trabzon için güzel bir gün, güzel bir miting olacağını düşünüyoruz. Genel Başkanımızın Trabzon’umuza yapacakları ziyareti çok anlamlı buluyoruz. Trabzonlu bütün hemşerilerimizi, özellikle gençlerimizi, kadınlarımızı bugün Atatürk Alanına bekliyoruz. Türkiye asla sahipsiz ve çaresiz değildir. Çare Sayın Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı seçilmesi, çare İYİ Parti’nin iktidar olmasıdır” dedi.

Birinci Akçaabat’ı arşınladı
MHP Trabzon Milletvekili Adaylarının saha çalışmaları her ne kadar kamuoyuna yansımasa da adaylar, sessiz ama derinden çalışmalarını sürdürüyorlar. MHP Trabzon birinci sıra Milletvekili Adayı Nihat Birinci, beraberindeki partililerle önceki gün Akçaabat’ta seçim çalışmalarını sürdürerek esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Birinci ve ekibi Akçaabat’ta vatandaşlarla istişarelerde bulunarak partisine destek istedi. Birinci, vatandaşların kendilerine gösterdikleri ilgiden memnun kaldı. Öte yandan bazı partililer MHP Trabzon milletvekillerinin arka planda kaldığını kamuoyunda daha fazla öne çıkmaları gerektiğini söylüyorlar.

İŞKUR’da torpil mi var?
Pelitli Mahalle Muhtarı Mustafa Koç isyan bayrağını çekti. Koç, Pelitli’de işe ihtiyacı olan vatandaşlar için liste oluşturduğunu bu listeyi de gerekli makamlara ve yetkililere ilettiğini söyledi. Mahallesinden Pelitli’deki camilerde çalıştırılmak üzere 11 işe ihtiyacı olan 11 kişilik liste hazırladığını belirten Koç, bu kişilerin işe yerleştirilmediğini iddia ederek isyan etti. Koç, “Camilerde temizlik işlerinde çalıştırılmak üzere işe ihtiyacı olan 11 vatandaşımızın ismini ilgili yerlere ilettim. Bu vatandaşlarımızın gerçekten işe ihtiyacı vardı. İŞKUR Trabzon yetkilileri ile de görüştüm, bu 11 vatandaşımızın işe ihtiyacı olduğunu söyledim. Ama ne yazık ki bu 11 kişinin yerine başka kişiler işe yerleştirilmiş. İşe ihtiyacı olan bizim 11 vatandaşımız ne yazık ki yine işsiz kaldı. Bu durum İŞKUR’da torpil mi dönüyor sorularını akıllara getiriyor. İŞKUR, gerçekten işe ihtiyacı olanları işe yerleştirmeyecekse başka kimi işe yerleştirecek. İlgili kişilerin bu hatadan dönmelerini istiyoruz” dedi.

Akyazı’dan Büyükşehir’e teşekkür
Trabzon Büyükşehir Belediyesi asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Akyazı’nın ara yollarını asfaltladı. Vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Akyazı Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yazıcı da Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ederek, “Mahallemizin ara yolları asfaltlandı. Sayın Gümrükçüoğlu’na ve tüm ekiplerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi