Erdoğan’a sevgi seli
Atatürk Alanı’nda düzenlenen mitingde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, coşkulu kalabalık karşıladı. Bu mitingde de Trabzonlular, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı yine bağrına bastı. Trabzonlu vatandaşlar mitinge yoğun ilgi göstererek miting alanını hınca hınç doldurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, miting alanına geldiğinde coşkulu kalabalık tezahüratlarla kendisine sevgi gösterisinde bulundu. Erdoğan’da aynı şekilde miting alanındaki vatandaşlara sevgi gösterisinde bulundu. Öte yandan miting alanında yoğun bir şekilde güvenlik önlemleri de alındı. Çevre illerden gelen polis ekipleri, miting alanında kuş uçurtmazken binaların üzerine de keskin nişancılar yerleştirildi. Bu arada Tanjant yolunda ilerlerken 38 plakalı polis aracı da dikkatimizden kaçmadı.

Erdoğan: “Külliye’yi takip edin”
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon’da ile bugüne kadar yapılan yatırımları sıraladı. Trabzon'da ki mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon'a 16 yılda 28 milyarlık yatırım yaptıklarını söyleyip Pazarkapı’da muhteşem bir külliye inşaatının devam ettiğini ve yakında tamamlanacağını belirtti. 2002’den bugüne 74 bin Trabzonlunun İŞKUR kanalıyla  iş sahibi olduğunu belirten Erdoğan “Verdiğimiz 614 trilyon tutarındaki teşviklerden Trabzon’da 326 bin iş veren ve sigortalımız istifade etti. Trabzon’a, bir TEKNOKENT, bir Araştırma Geliştirme Merkezi kurduk. Şimdi Pazarkapı'da 26 dönümlük bir alanda 7 bin 700 kişilik kapasiteyle toplantı ve konferans salonuyla, derslikleriyle, kurs, atölye ve aş eviyle şehrimize büyük bir külliye kazandırılıyor. Bu çok kıymetli ve değerli bir yatırım. Nasıl gidiyor inşaat. Bunları takip edin ha. En kısa sürede bitirilip hizmete sunulacak”

Balta iyi sınav verdi
TBMM Çevre Komisyonu Başkanı, AK Parti Trabzon Milletvekili ve birinci sıra adayı Muhammet Balta, mitingin kusursuz geçmesi için AK Parti Trabzon İl Başkanlığı ve tüm milletvekili adayları ile birlikte titiz bir şekilde çalışmalarını sürdürerek başarılı bir organizasyona imza attı. Milletvekili Balta, bir yandan 24 Haziran seçim çalışmalarını sürdürürken bir yandan da Atatürk Alanı’ndaki mitingin şölen havasında geçmesi için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürdü. Milletvekili Balta, Trabzon’da vatandaşların mitinge yoğun katılım gösterdiğini vurgulayarak “Trabzon’um alanlara sığmadı. Cumhurun Reisi Sayın Recep Tayyip Erdoğan milletiyle buluştu. Teşekkürler Trabzon” dedi.

Aksoy nabız tutacak
İstanbul’da yıllarca siyasetin içerisinde olan ve Trabzonlu hemşehrimiz Doğru Yol Partisi Fatih eski ilçe başkanı Ali Kemal Aksoy,  Millet İttifakı bloğunda bulunan İYİ Parti’ye Trabzon’da destek vermek için şehre geldi. Aksoy, İYİ Parti Trabzon Teşkilatının seçim çalışmalarına katılarak vatandaşlardan destek isteyecek. Vatandaşların sorunlarıyla yakından ilgilenecek olan Aksoy, onların taleplerini ilgili kişilere iletecek. Aksoy, vatandaşlarla dirsek temasında bulunarak sokağın nabzını tutacak.

İYİ Parti Vakfıkebir seçime hazır
24 Haziran seçimlerinde Vakfıkebir’de 83 sandık kurulacak. İlçede bir de gezici sandık kurulacak. İYİ Parti Vakfıkebir İlçe Teşkilatı da 24 Haziran’da sandıklara hakim olma konusunda çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. İYİ Parti Vakfıkebir İlçe Başkanı Selim Alp, İYİ Parti Vakfıkebir İlçe Teşkilatı olarak seçimlere hazır olduklarını belirterek “Teşkilatımız seçime hazır. 24 Haziran’da sandıklara hakim olacağız. Ayrıca Vakfıkebir’de yaklaşık 21 bin seçmenimize ulaştık. Vatandaşlarımızdan partimize destek istiyoruz. Sokakta Genel Başkanımız Meral Akşener’e gösterilen yoğun teveccüh bizim de işimizi kolaylaştırıyor. Tüm teşkilat mensuplarımız ile partimizi Vakfıkebir’de en iyi şekilde temsil ediyoruz. İnşallah 24 Haziran’da her şey iyi olacak” dedi.

Editör: Haber Merkezi