Belki de 1 ay öncesinden ayarlanan uçak biletleri, otobüs saatleri, araçlar, oteller, rezervasyonlar derken Beşiktaş maçı biletlerinin makul fiyatta olmaması serzenişiyle yaşanan sıkıntılar sonunda,

A milli maçı da atlayarak gündemin ilk sırasına yerleşen bir maç.

Orta sahada bayadır oynamasını istediğimiz maestro Hamsik'in takıma verilen 5 günlük dinlenme zamanını tesislerde çalışarak geçirmesi, bizi mutlu ve umutlu eden bir durum. Onun yokluğunda oyunu kanatlara ve öne yayarken zorlandığımızın farkındayız. Kart cezası biten Puchacz ve Uğurcan'ın dönmesi de çok önemli. Bunu Rize maçında zemin karlı olmasına rağmen iliklerimize kadar hissettik.

Teknik olarak üst düzey bir takıma sahip olmamız, maç günü saha zemininin de güzel olacağını düşünürsek, iki kaybedecek şeyi olmayan takımın mücadele edecek olması maçın zevkli geçeceğine işaret etmekte. Bize karşı oynanan açık oyunların, rakip takımlar için 1.bölgede çok sıkıntı yaşamasına sebep olduğunu gördük.

Beşiktaş maçı kadrosunun tam olması, biletlerin son yılların en pahalı biletleri olsa da kısa zamanda tükenmesi, maçın Ramazan'a denk gelmesine rağmen umursanması bizleri sevindiren durumlar.         

Pahalılığın iki faydası şu ki hem karaborsanın önüne geçildi hem de yurtdışından gelecek taraftarlar daha rahat bilet buldu. Bilet almaya gücü yetmeyen ise bu seferlik üzülmesin. Bu kulüp hepimizin, kazanacak olan da sonuçta Trabzonspor. Tüm biletler satıldığında Trabzonspor'un kasasına 400 bin Euro gibi büyük bir meblağ girecek ki bu da bizim ekonomimiz için çok önemli. Unutmayalım ki ekonomisi güçlü olan büyük kulüpler, doğru yönetildiği takdirde çok kez başarılı olurlar. Bu senenin en önemli kazancı da iyi bir yönetime sahip olmamız ve yüzde yüz diyorum artık Şampiyon olacağımız duygusu.

Yaşasın Trabzonspor, Varol Trabzonspor!

Bu şehrin psikolojisini düzeltecek tek şey sensin. İyi ki bizimlesin ve iyi ki kalbimizdesin !!!