Doğru onbirle çıkılmayan, geç kalınmış ve noksan müdahale edilen,80 dakika kötü oynayan, organize olamayan milli takım, son 15 dakika reaksiyon gösterip maçı aldı. Şimdi 80 dakika öncesini konuşalım. Kaç pozisyon bulduk, kaç top kaptık, kaç orta, kaç vuruş yaptık, kaç km koştuk, kaç hava topu aldık, kaç korner kullandık. Topun bizde kalma süresi yeterli mi? Koca maç boyunca vasatı aşamayan bir milli takım. Türkiye'de 126 tane Profesyonel takım var. Üzülüyorum oralarda oynayan sporculardan yeni yüzlerin milli takımda olmayışına.

Bu kadar genç varken hala Caner gibi bitmiş oyunculara forma verilmesine, Rıdvan pekala ondan iyi oynadı. Bakmayın 36 yaşındaki Burak penaltı aldı, attı.. Son 5 maçtır yok sahalarda. Normaldir. Her maç sizi Burak kurtaramaz. Ya Berat'ın futbolu. İnanır mısınız Gerrard, Hamsik, Sosa'nın gençliği gibiydi. Kim alabilir şu performansla ondan formayı. Hiç kimse. Peki neden daha önce milli forma giymedi veya giydirilmedi? Hani futbol duayeniydik. Hani en iyi biz bilirdik. Dün Hakan sahada Casper gibiydi. Bizim Ömür'le Yusuf yedek bekliyor.

Oynayamaz mıydılar Hakan kadar. Zavallı Cengiz ve Kerem, yırtındılar dün gece. Varını yoğunu koydular. Düşünün şu milli takım kollektif futbol oynayamıyor ona yanarım. Hala kişisel oyun. Günü kurtarırsınız yarını değil. Ne olursa olsun oyuna zamanında ve doğru müdahale etmek hocalığın en önemli göstergesidir. Yeni geldiniz. Biraz daha izleyin, aklınızda bir kurgu oluşturun, işinize kimseyi karıştırmayın.Dün uzatmanın uzatma sını oynatan hakem ve pozisyonu inceleyen "Var" ve biraz da şans sizi Kasım'a sürükledi. Burası Türkiye. Uğurcan'ı eldivenin rengi için eleştiren gazeteler, tv'ler ;

Berat gibi iyi oynayan adama olmadık sorular yönelten ilginç İstanbul hegomanyalı bir medya grubumuz var. Hele ki futbolcular Trabzonspor'da oynuyorsa vay hallerine !!!Ama sizi tebrik ederim, medyaya rağmen yine as kadroda forma verdiniz, böyle devam !!! Skoru, hocanın maç sonu sevinç gözyaşlarını, futbolcuların son dakikalarda rakibi perişan edişini alkışlıyorum. Bu millet, savaşların çoğunu son dakikalarda kazandı.. Hem de anasının ak sütü gibi !!!