Nihayet 2020’yi geride bıraktık. Acısıyla, tatlısıyla derler ama maalesef biz acıdan başka bir şey görmedik bu seneden. Millet olarak maddi manevi büyük kayıplarınız oldu. Trabzonspor’da 2020 yılından nasibini alanlardan. Hemen hemen en kötü dönemini yaşıyor. Ondandır ki 2021’den beklenti oldukça fazla. Umarım taleplere cevap verebilir(!)

2020’yi geride bıraktık dedik ama en büyük acıyı son güne bırakmıştı. Çünkü o gün Trabzonspor sevdalısı, Trabzon’un sevilen doktoru İlhan Demirel’i bu virüs illetinden kaybettik. Gözümüz yaşlı ve çok üzgünüz. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun.

2021’E MUTLU GİRDİK
Karagümrük karşısında rahat bir futbol oynayacağını düşünsek te maalesef öyle olmadı. Karşılaşmayı yine diken üzerinde izledik. Sen Trabzonspor’sun. Bu tip takımlara karşı aşırı özgüvenli ve rahat bir maç olması gerekirken bordo-mavililer ikinci golü atamasaydı karşılaşmadan en iyi berabere bitecekti.

Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın müdahalelerde geç kaldığı gibi oyuncu seçiminde risk alması gerekir. Trabzonspor zaten bundan daha kötü oynamaz. Hakemler ise yine bildiğiniz gibi gördüğünü değil kafalarına göre takılmaya devam ediyor.

Bordo mavili futbolcular kendi performanslarını üzerinde çıkamamaları da enteresan. Geçen sezondan 1-2 kişinin takımdan ayrılması diğerlerinde dengesini bozduğu ortada. Galibiyet tabi ki önemli bir gösterge. Ama önemli olan bu karşılaşmaları çok rahat geçmekti. Umarım Avcı’nın futbolcuları bu yönde motive ve rotasyon yapar. Kalın sağlıcakla.