Fransa Cumhurbaşkanı Makron ve  Almanya Dışişleri Bakanlığı’nı yapan zat Makron'u hakaret babından desteklemektedir. Allah(C.C.) ayetinde şöyle buyurmaktadır. “Küfür tek millettir”nasılda hemen birleşiyorlar. Alemlere rahmet olarak gönderilen Hz. Muhammed (S.A.V.) ağıza alınmayacak laflar yapan Makron ve diğerleri elbette kendi küfürlerine boğulacaklardır.

Allah(C.C.) tekrar buyuruyor insanoğluna “Sen istesen de istemesen de ben nurumu tamamlayacağım” bakıyorsunuz bu kafirler kendi ülkelerindeki başarısızlıklarını kamufle etmek için İslam'a ve yüce peygamberimize saldırıp gündem değiştirme gayretine girmektedir.

Dünyadaki Müslüman devletlerin çoğu tepkilerini en yüksek düzeyde gösterdiklerini görmekteyiz. Bu Müslüman ülkelerden acil şunu beklemekteyiz. Bütün Fransızmallarını boykot yapmaları, o Müslüman ülkelerin kendi çaplarında çağrıda bulunmaları bizim ülkemizde sayın cumhurbaşkanı üstünden İslam'a ve Hz. Peygamber(S.A.V.)'e saldırdıkları gibi, sayın cumhurbaşkanı ulusumuza çağrıda bulunarak bütün Fransız mallarını boykot ilan ederek, biz de canı gönülden destek vermekteyiz.

Bu çok doğru bir karar.

Bu Makron Yunanistan'la egedeki haklı davamızda yukarıda da belirttiğim gibi küfür tek millet olduğundan onlara da destek vermektedir. Bu kafirlerden başka bir şey beklenemez. İslam dini dünyaya ilan edildikten sonra, tarihe baktığınızda bu tür saldırılar devam etmekte ve dünya durdukça da devam edecektir. Bu kafirlerin saldırıları nafile, çünkü; Allah(C.C.) katında tek din İslam dinidir.

“İnne dine ğindallahi İslam.” Bunu kimse yeryüzünden kaldıramaz. Onun sahibi Allah(C.C.)'tır.

Türkiye'mizde çok veciz bir söylem vardır. “Eceli gelen k.... cami duvarına pisler” diye.

Bu saldırılarda görülüyor ki, bu kafirlerin ecelleri gelmek üzere Allah'u alem.

Bu vesileyle tüm İslam Alemi'nin mevlit kandilini kutlar, hayırlara vesile olmasını Allah'tan niyaz ederim.