Trabzonspor camia olarak iyi bir yolda koşarak gidiyor. Bu yoldaki koşu da az hatayla devam etmek çok çok önemli. Bu bilinçle yola emin adımlarla koşarak gitmek her camianın özlediği bir durumdur. Bu yolculukta önüne engeller de çıkacaktır. Yokuşlu yollar da olacaktır. İnişli tepeler de bulunacaktır. Siz hiçbir zaman bunlardan çekinmeden yola devam edeceksiniz. Trabzonspor’un bu yolculukta takım savunmasını iyi çalışmanız gerekiyor diye düşünüyorum. Takım savunmasındaki kopukluklar az olursa Trabzonspor bu yolda çok az hata yapar diyebilirim.

Trabzonspor’da oynayan tüm oyuncular, görev bekleyen oyuncuların hedefleri bu yolda aynı hedefi düşünmeleri en büyük avantaj olur diyebilirim. Her oyuncu bu yolculukta üstüne düşen göreve hazır olmalıdır. Bu uzun maratonda tek tek oyunculara görevlerde düşecektir. Bu paylaşımları dengeli yapmak gerekir. Bunda da en büyük görev Avcı hoca ve teknik ekibine düşmektedir. Oyuncular arasında ayrım yapılmaması da bir ekip için önemlidir. Trabzonspor’un oyun içinde hep kalması da büyük avantaj. Takım iyi yolda yoluna devam ediyor. oyuncuların geri bildirim vermeleri de çok önemli bir futbol takımı için. Trabzonspor artık rakiplerine fazla pozisyon vermiyor. Trabzonspor takım gelişimi de her hafta, her maçta üstüne koyarak yoluna devam ediyor. başarılı olabilmek için bu yolda takımdaşlık, birlik, beraberlik ve bütünlük şart diye söyleyebilirim.

Takım desteğini de unutmayalım. Bu yolda yönetim, teknik kadro, futbolcular, çalışan personeller, yerel medya mensupları ve en büyük güç taraftarlar hep beraber olmak zorundadır. İyi sonuçlar alınırken de kötü sonuçlar alındığında da bu yoldan geri dönüş olamaz. Anca beraber kanca beraber olmak zorundayız. Trabzonspor 2021-2022 futbol sezonunda hedefi belli Bu hedefteki yolda sıkıntılı maçlar da olacaktır. Bu maçlardaki sıkıntıları asgariye indirmek teknik kadronun görevidir. Teknik kadro ligi çok iyi tanıdığı için bu sıkıntıları atlatacak gibi görünüyor. Galibiyetler değerlidir fakat sıkıntı olunca düşündürücü de oluyor. Trabzonspor girdiği bu yolda bizleri fazla düşünceye ve sıkıntıya sokmadan, milli araları da iyi değerlendirerek düzlüğe çıkacağı inancındayım. Galibiyetlere devam diyorum. Başarılar dilerim bu uzun yolculukta.