Trabzonspor'un başına geçtiği andan beri camiaya ciddiyetiyle, çalışkanlığıyla güven veren Teknik Direktör Abdullah Avcı Kupayı her şeye rağmen mücadeleden hiç vazgeçmedi.

Kupayı müzeye getirmeyi başaran Avcı ve ekibi Süper Lig'in 22. haftasında deplasmanda Beşiktaş karşısında favori gösterilmese de görünen köy misali Trabzon camiası bordo mavililerin sahadan 3 puanla ayrılacağını biliyordu. Nitekim de öyle oldu.

Sürekli olarak hakemlerin gazabına uğrayan Trabzonspor her karşılaşmada hakemi de yenmek zorunda olduğunu bilmeli.

Beşiktaş karşısında da gördük ki maçın başlarında % 100 penaltının verilmemesi aslında ciddi ciddi araştırılması gereken bir konu.

Çok büyük paraların döndüğü bu sektörde sistemin işleyen ayakları olan hakemler işlerini değil de birilerinin talimatıyla hareket ediyorsa bu suiistimalin adli mercilerde bir karşılığı olması gerekmez mi?

Düpedüz şike olaylarının döndüğü gerçeği karşısında suçlular cezalarını çekmediği sürece birileri bu masayı yönetmeye devam edecektir.

Erman Toroğlu’nun açık açık hakemler için sarf ettiği sözlerde suç duyurusu niteliğinde.

Daha ne bekleniyor!

Oyuna hızlı başlayan Trabzonspor'un rakibi Beşiktaş liderlik koltuğuna oturmak için var gücüyle saldırdı. Deplasmanda olmasına rağmen Beşiktaş'ın her atağına misliyle karşılık vermesini bildi.

Geriye yaslanmak yerine kora kor mücadeleyi seçen Abdullah Avcı'nın öğrencileri bir an olsun mücadeleden vazgeçmeyerek ağırlığını ortaya koydu.

Bu yarışta bende varım dercesine ortaya koyduğu mücadelede en büyük silahı kuşkusuz Uğurcan’dı.

Beşiktaş'ın ürettiği gol pozisyonlarını engelleyen gecenin adamı Uğurcan olurken Trabzonspor'u galibiyete taşıyan gollerde büyük pay sahibi olan Şüphesiz Nwakaeme'ydi.

Bordo mavililer, Beşiktaş karşısında kusursuz oynamadı. Birçok hatayı da yapmasına rağmen kazanmasını bildi.

Bu bile Trabzonspor için güzel gelişmedir.

Abdullah Avcı eski takımını devirmeyi başarırken Beşiktaş'ın 9 maçlık yenilmezlik serisi de son buldu. Bordo-mavili ekip ise yenilmezlik serisini 6 maça çıkarırken liderle arasınd aki puan farkını 9 indirdi. Artık herkes sürprizlere hazır olsun. Kalın sağlıcakla...