Trabzonspor son 4 maçın da almış olduğu 4 puan ile ligin başlarında ki kötü grafiğine yeniden sağlam adımlarla dönmüş oldu.

Hafta içi yapmış olduğum yorumlarım da Trabzonspor’un son haftalarda oynadığı kötü futbol ile şiddetle puana ihtiyacı olan Erzurumspor deplasmanını kayıpsız atlatmasının çok zor olacağını özellikle belirtmiştim.

Trabzonspor takımı saha içerisinde yine ne yaptığını bilmeyen, nerede duracağını bilmeyen ununu elemiş duvara asmış bir takım görünümünde idi.Avcı’nın takıma olumlu hiçbir müdahale yapamadığını gördük.

Avcı bu sefer yine kasketi takmıştı ama soğuktan mıdır bilinmez! Kasketin kerameti ne çabuk kayboldu? Avcı’ya sormak gerekir diye düşünüyorum.

Bakesetas geldiğinden beri evet takıma 5 golle katkı verdi. Bunu önemsiyorum ancak Trabzonspor’un hedef maçları olan Fenerbahçe ve Alanyaspor mücadelelerinde takımına maç kazandıramadı. Kaldı ki Erzurumspor maçında onu da takımın şaşkınlığına ayak uydurmuş olarak gördük.

Her zaman söylüyorum teknik direktörleri, futbolcuları, yönetimleri gereğinden fazla ne abartarak övmeye , ne de yerden yere vurarak eleştirmeye gerek var. Sonuca göre yazar-çizer topluluğu sonra ne yazacağını şaşırıyorlar. Her zaman denge, denge, denge.