Maçın başlangıcında ilk 10 dakika oyuna tutuk ne yaptığını bilmeyen bir oyun oynayarak başladık. Oyuna başlangıçta futbolcularımızın Beşiktaş maçının kazanılmasından kaynaklanan rahatlığı gördüm. İlk yarı Bakasetas ve Baker oyunda hiç yoktular. Ekuban’ın kafa vuruşunda direkte patlayan top maçın kader anı oldu. 

15. dakikadan sonra oyunda hakimiyetimizi kurduk. Mustafa Yumlu’nun Ekuban’a taban girmesi kesinlikle penaltıydı. VAR’a gitmesine rağmen penaltımızı vermedi. VAR burada görevini yaptı fakat hakem art niyetli olduğu için penaltıyı vermedi. Ne hikmetse Trabzonspor’a verilmeyen penaltılar, diğer takımlara verilen penaltılar. Hakemlerin art niyetli olduklarını düşünüyorum.

İkinci yarıya hırslı ve istekli başladık. Avcı geldikten sonra takımdaki öne oynama hırsı ve heyecanı üst seviyelere çıktı. Berat’ın orta sahanın ortasında başarılı işler yapması, savunmayı bilhassa iki stoperi çok rahatlattı. Buda stoperlerin öne çıkmasında çok etkili oldu. Önde Djaniny bildiğimiz çakılı santrfor oynamadığımdan gol atacak santrafora ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.

Djaniny maçın adamıdır. Trabzonspor heyecanıyla, hırsıyla ve taktik anlayışıyla bu maçı kazanmıştır. Zirveye giden bu yolda bu zorluklar olacaktır. Önemli olan kazanıp bu yolları aşmaktır. Biz bunu dün akşam gerçekleştirdik. Bravo hocam ve futbolcu arkadaşlarım zor dönemlerden geçtiğimiz bu dönemlerde bize mutluluk yaşattığınız için sizleri tebrik ediyorum. Trabzonspor yönetimini de tebrik ediyorum... Karlı bir hafta ve sırada Malatya maçı…