1) Mao Zedong: Çin Komünist Devrim’i lideri, iktidara geldiği ilk beş yılında 5 milyondan fazla insanı idam ederek veya işçi kamplarına göndererek öldürdü. “İleri Büyük Atılım” ve “Kültür Devrimi” adını verdiği iki adet sosyal programı vardı. Birinci hedef Çin’i süratle endüstriyelleştirmek bu programların uygulama evresinde 20 milyondan fazla insan açlıktan öldü. Sonrasında “Sosyalist Eğitim” hamlesi adı altında kendisine muhalif entelektüelleri öldürmeye başladı. Bu program sonucunda 7 milyon insan öldü. 100 Çiçek Harekatı ile 30 milyon insanın bir kaç ay içinde açlıktan ölmesine neden oldu. Katlettiği insan sayısı 50 milyondan fazladır. İnsanlık tarihinin en kanlı diktatörüdür.

2) Adolf Hitler: Alman Nazi Partisi lideri. 1934-1945 yılları arasında Almanya’nın tartışmasız tek diktatörüdür. Amacı Yahudilerden kurtulmak ve Avrupa’da hegemonya kurmaktı. Döneminde Alman endüstrisi büyük bir ivme kazanmış ve korkunç boyutlarda silahlanmıştır. 6 milyon Yahudi olmak üzere 17 milyondan fazla insanın ölümüne sebep olmuştur.

3) Leopold II: 1865-1909 yılları arasında hükümdarlık yapmış Belçika’nın ikinci kralıdır. Kendisi sömürgeciliğe yürekten inanıyordu. Kongo halkına yaptığı insanlık dışı eziyetler ve katliamlarla adını tarihe yazdırmıştır. II. Leopold'un hükümdarlığı döneminde, Kongo nüfusu ortalama 25 milyondan 9 milyonun altına düştü.

4) Josef Stalin: Komünist Parti’nin ilk genel sekreteridir. Lenin’in ölümünden sonra 1924'te Sovyet lideri olur. İktidara gelir gelmez Sovyetleri sanayileştirmek adına tarım üretimini yok eder ve korkunç bir kıtlığa sebep olur. Ukrayna'da açlıktan öldürdüğü insan sayısı 10 milyondan fazladır. 1930'ların sonuna doğru “Büyük Temizlik” adını verdiği bir girişim yapar. Bu girişim, kendisine muhalif insanları ortadan kaldırdığı paranoyak bir kampanyaya dönüşmüştür. 1939 yılında Hitler ile saldırmazlık anlaşması yapar ama Hitler bu anlaşmaya uymaz. Bunun üzerine Sovyetler müttefiklere katılır ve savaş esnasında 23.9 milyon insan ölür.

5) Hideko Tojo: Japon İmparatorluk Kara Kuvvetleri'nin orgenerali ve Japonya'nın 40. Başbakanı. 2. Dünya Savaşı sırasında Çin'de ve Güneydoğu Asya'da soykırım yaparak 5 milyondan insanın ölümüne sebep oldu.

Simdi siz diyeceksiniz ki bu liste yanlış. ABD nerede? İngiltere neden yok? Fransa’yı neden yazmadın İsrail’i unuttun mu?

Yazmadım çünkü soykırım devam ediyor, Çünkü katil hala olay yerinde geziniyor.