Her şeye rağmen kazanmak, her olumsuzluğa rağmen kazanmak, sıkıntılara rağmen kazanmak, zorluklara rağmen kazanmak, bir şehrin, bir toplumun, bir kulübün, birlik, beraberlik, tek yumruk olmak bütünleşmek, yaptığı işe inanmak, yaptığı işe sarılmaktır.

Trabzonspor futbol takımına bu sezon başta taraftar, Trabzon sevdalıları inanmış, sarılmış. Yönetimi tüm olumsuzluklara, zorluklara rağmen başta sayın başkan Ahmet Ağaoğlu, futbol şube sorumlusu Haluk Şahin ve isimlerini yazamadığım diğer değerli yönetim kurulu üyeleri gecelerini, gündüzlere katarak, bıkmadan, usanmadan inanarak yollarına devam ediyorlar. Alkışlar, bravo değerli insanlar.

Trabzonspor’da giden oyuncular, kadro dışı bırakılan oyuncular, alt yapıdan üst tarafa alınan oyuncular en sonda transfer yasağı gelmesine rağmen görevlerine sıkı sıkı sarılarak yollarına 7/24 devam eden teknik kadroya sonuna kadar destek veriyorum. 

Başta Teknik Direktör Ünal Karaman, yardımcı antrenörler Hüseyin Çimşir, Ümit İnal, Metin Aktaş ve isimlerini yazamadığım diğer antrönerler, scout ekibinde çalışanlara, alt yapı sorumlularına başarılar diliyorum.

Hiç bir sebep göstermeden, hiç bir sıkıntıyı deva vermeden, kol kırılır yen içinde kalır örneğinde olduğu gibi yollarına emin adımlarla kazanarak devam ediyorlar.

Süper Lig’de an üst gelebileceği yere gelmek için mücadeleye devam.

En önemlisi ise bu sezon sonunda Ziraat Türkiye Kupasını kulübe getirmek olacaktır.

Alt yapıdan geçen sezon ve bu sezon takıma katılan oyuncular hem güven veriyor hem de ömür katıyor.

Abdülkadir Ömür, Uğurcan, Yusuf, Hüseyin, Abdülkadir Parmak ve gelecek diğer oyuncular Trabzonspor takımına Trabzon şehrine ayrı bir motivasyon oluyor ve olmaya da devam edeceklerdir.

Takıma katılan yabancı oyuncuları da unutmamak gerekir. Onlar da birer dürüstlük öğrneğidir. Hepsine şahsım adına tek tek teşekkürlerimi sunuyorum.

Başta da söylediğim gibi kazanmak, her zaman için şartlar ne olursa olsun güzeldir.

Alkışlar Trabzonspor camiasına her zorluğa rağmen mücadeleye sarıldıkları ve devam ettikleri için. İnananlar her zaman kazanır.

Başarılar Trabzonspor’a.