Otuz beş seneden beri devam eden ve kırk bin insanımızın kurban olduğu, dış güçlerin de büyük desteği ile PKK denilen teröristlerin adeta kudurup alçakça, kalleşçe, şerefsizce, saldırıları devam etmektedirler.

Bir kaç gün önce yine bu alçak kahpeler, iki yüz başımızı, bir astsubayımızı maalesef şehit etmişlerdir. Bunun yanı sıra on üç sivil vatandaşımızı mağaraya getirip bu alçaklar onları da şehit etmişlerdir. 

Biz Türk Milleti'ni bu yaşananlar derinden üzmektedir. Bakıyorsunuz, hiçbir kürt milletvekillerinin, bu katilleri, bu haydutları kınayan tek bir kelime dahi ağızlarından çıkmamaktadır.

Nasıl çıksın ki; Bu kürt milletvekillerinin ya kardeşleri, ya da ağabeyleri, dağlarda pusuya yatmış, kahpece, alçakça, güvenlik güçlerimize yukarıda da belirttiğim gibi kudurmuş bir şekilde saldırmaktadırlar. 

Eş Başkan olan bu şahıs sıkılmadan, çekinmeden, daha önce “Türk Ordusu operasyonları durdursun” şeklinde beyanat verebiliyor. 

Ey yetkililer; Bundan daha açık, daha net, PKK haydutlarına nasıl destek olunur? Bu cüreti bunlar nerden alıyorlar? 

Önemine binaen bir kez daha vurgulamak gerekiyorsa, asker, polis ve komutanlarımızı şehit ediyor; bu Güneydoğu sözde milletvekilleri, bir gün olsun kahpe teröristleri, eşkıyaları kınadıkları var mı? 

Kınayamazlar!

Çünkü; onlarla işbirliği yapıp, kürt halkına baskı yaptırarak milletvekilleri olmuşlardır. Enteresandır ki, halkımızın vermiş olduğu vergilerden maaşlarını alan  bu sözde milletvekilleri, dağda olan kardeşleri ve ağabeylerine verip bu kahpeler de silah alıp benim polisime, askerime ve komutanlarımıza doğrultup şehit etmektedirler.

Alçak PKK’lı teröristler, sadece dağda değil, TBMM'de resmen varlar! 

Bizim yetkililerimizde hala demokratik haklardan bahsederek, bu hain milletvekillerinin dokunulmazlığını kaldırmamaktadırlar. 

Açık destek vermelerine rağmen hala yasalara mı bakmak gerekir? 

Bunları yakalayıp, dokunulmazlığı derhal kaldırıp, adalet önünde yargılanmaları gerekmiyor mu? 

Aslında bunların başı görünen eş başkan denilen piyon zat, diğer milletvekillerinin öyle yok “demokrasi hakkı”, yok “insan hakları” gibi uygulamalardan doğan hakları çoktan kaybettiklerinden, milletvekilliklerinden atılmaları, yukarıda da belirttiğim gibi, ellerinden bütün haklarının alınmaları için binlerce kanıt da var!

Hala ne bekliyorlar anlamış değilim...

***

Not: Şehit olan Komutanlarımıza, diğer sivil on üç vatandaşlarımıza, Allah'tan rahmet diler; kederli ailelerine ve Türk Milletine başsağlığı dilerim. Hepimizin başı sağ olsun. Selam olsun O'nlara!

Maske, mesafe ve hijyen kuralına lütfen dikkat edelim.