Herşey Aziz Yıldırım ve Alex'in Buca maçı öncesi Başbakan’ı ziyareti ile başladı ve gün ışığına çıktı ama Sadri Şener Trabzonspor kulübü olarak derdini kime anlatacak
Zira Bordo-Mavililerin elbisesini diken kaldı. Başbakan tüm gelişmelerden haberli olmasına karşın, seçim öncesi olması ve oylara yansıyabileceği düşüncesi ile bekledi, yeniden hükümet oldu, mazbatayı aldı ve düğmeye bastı.
Bildik 3 temmuz süreci başladı.
Fenerbahçe cumhuriyetinin  başkanı tutuklandı. Bu kolay ve kabul edilebilecek bir karar değildi. Cezaevinde özel ropörtajlarında ve savunmalarında tehditleri hiç eksik olmuyordu. ‘Beni konuşturmayın, bir konuşursam Türkiye'de kimse kalmaz’ demesine dedi ama bir yıl cezaevinde kalmasına karşın, hala konuşamadı.
Kimi, neyi  bekliyor merak konusu.
Fenerbahçe sevdalısı bir Başbakan’ın Fenerbahçe'yi sahiplenmediğine göre elinde ciddi bulgular ve belgeler olmalı. Soruşturmalar devam ederken 58.madde değiştirildi.
Cezada kişilerle kurumlar ayrıldı. Başbakan ve Fenerbahçe Başkanı’nın birçok ortak yönleri var. En önemlisi hırsları. Daha da önemlisi bu olguları zaman zaman akıllarının önüne geçiyor. Bazen da çocuk gibiler.. Mahalle arasında maç yapıyorlar sanki...
Top onların ya...
Topu alır gideriz tehditleri  hiç bitmiyor.
Aslında biraz empati yapabilseler.
Biraz da hataları kendilerinde arasalar, doğruları ve çözümleri daha kolay bulabilecekler.
Oysa suçlananlar bugüne değin hep çıkış yolu olarak bir başkalarını suçladılar.
Çünkü kendilerini savunacak elle tutulur bir gerekçeleri hiç olmadı.
Başbakan, futbolculuğu döneminde gönlünce koşturamadığı topu şimdi siyaseti döneminde koşturmaya çalışıyor. Bir Başbakan Platini ile ne amaçla görüşür ne konuşur.
Önemli değil olağan denebilir, doğrudur.
Şeffaf politikadan yana olan iktidar o zaman  bunu neden basın ile paylaşmaz...
UEFA artık TFF 'ye inanmıyor ve  kulüplerle yazışıyor.
Bu gerçekten çok acı ve üzücü. Demirören'in koltuk inadı daha da üzücü.
Gecikmeler ve geciktirmelerin bedeli ağır oldu.
Beklenen; bu yaşananlara neden olanların onurlu bir davranış olan istifalarıdır. Lütfen!..