Teknoloji ile yaşamımızda büyük bir yer edinen sosyal medyada absurdizi sayfası en çok tıklanan ve ilgi gören sayfalar arasına girmeyi başardı. 735 bin takipçi kitlesi ve 100’den fazla yazarıyla absurdizi.com fark yaratmaya devam ediyor. 

Sosyal medya platformu olan İnstagram’da müzik, edebiyat ve sanatsal paylaşımlar üzerinde duran Absurdizi ekibi Türkiye başta olmak üzere bir çok ülkenin yeteneklerini ortaya çıkarmayı başardı. İnstagram’da absurdmuzik 440 bin, absurdizi edebiyat ve sanat sayfası 295 bin takipçiye, web sitesi absurdizi.com ise 100’den fazla yazara ulaştı.

SANAT DÜNYASINDA YÜZLERCE İNSANA FIRSAT OLDU
Son zamanlarda paylaşımları ve yazarlarının yazılarıyla da sosyal medya gündeminde adından söz ettiren absurdizi ekibi müzik üzerinde binlerce sesin tanınmasına fırsat oldu. Evlerinde cep telefonları ile veya özel klip çekip şarkısının tanıtımını yapmak isteyen binlerce vatandaşın durağı haline gelen absurdmüzik, yeteneklerin daha da ünlenip meşhur olmasını sağlıyor.

MİLYONLARA ULAŞTILAR
Mary Jane Grubu başta olmak üzere sanatçı Ceren Gündoğdu’nun parçalarını paylaşılarak milyonlara ulaşmasını sağlayan absürdmüzik ekibi bu başarısını sürdürmeye devam ediyor. Paylaşımlarıyla geniş kitleye ulaşan sayfada görüntülenme sayısı ise haftalık 5 milyonu geçmiş durumda. 

100’DEN FAZLA YAZAR, BİNLERCE YAZI VE HABER 
Absurdizi ekibi son zamanlarda sosyal medya platformları dışında kurdukları internet sitesinde ise 100’den fazla yazarla çalışıyor. Türkiye’nin dört bir yanından genç yazarların yazılarınının yer aldığı absurdizi.com web sitesi kültür, sanat ve teklonoji yönünde de hızla yol katetmeye devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi