2017 yılında PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen Eren Bülbül'ü beyazperdeye taşıyacak film için hazırlıklar devam ediyor.

Hürriyet'in haberine göre; Eren Bülbül ve Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in hayatını konu alan “Kesişme; İyi ki Varsın Eren” filminin çekimleri Trabzon’un Maçka ilçesinde başladı. 

Filmin yapımcılarından Mustafa Uslu, Eren Bülbül’ü canlandırması için Karadeniz bölgesinden çocuk oyuncularla görüşmeler yaptıklarını söyleyerek, “Yerel tiyatrolarda rol alan oyuncu çocuklarla görüşüyoruz. Şu an Trabzon ve Samsunlu 3 çocukla görüşme halindeyiz. Başrolün o bölgedeki yaşantıyı ve şiveyi bilmesi lazım. Önümüzdeki hafta isimler tam olarak netleşecek" dedi. 

Uslu, şehit Bülbül’ün ailesini de filmde oynatarak onlara hatıra bırakmak istediğini dile getirerek, “Eren, bu ülkenin kahramanı bir genç. Onu yaşatmak hepimizin görevi. Ailesine de filmde yer verip onlara hatıra bırakmak istiyorum" diye konuştu.

Filmde Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’i Uğur Güneş oynayacak. Eren Bülbül’ün annesini Ayşe Bülbül'ü ise Gülçin Kültür Şahin canlandıracak.

Editör: Haber Merkezi