Miss Koza Turkey’de birincilik derecesi alan ve ODTÜ Sosyoloji bölümü öğrencisi olan Hazal Çakmak, İzmir Kız Lisesini bitirdi. 

Genç model seyahat etmeyi, yüzmeyi, dans etmeyi seviyor. İzmirli model Çakmak’in gelecekteki hedefi uluslararası başarıları ile çok konuşulan bir model olmak. Çakmak’ın en büyük amacı ise uluslararası güzellik ve modellik yarışmalarında Türkiye’ye başarılar kazandırmak.

HAZAL ÇAKMAK'IN HEDEFİ MİSS TURKEY BİRİNCİLİĞİ
Miss Tourism Turkey birincisi Hazal Çakmak, Miss Turkey Güzellik Yarışması’nda da derece elde etmeyi arzuluyor.

Orta Doğu Teknik Üniversitesi Sosyoloji bölümü öğrencisi olan Hazal Çakmak, yaptığı açıklamada hedeflerine adım adım ilerleyeceğine inandığını belirtti. Başarılı bir model olmak istediğini belirten Çakmak, “Miss Tourism Turkey yarışmasında elde ettiğim birinciliğin ardından hedefim; önce Miss Turkey Güzellik Yarışması ve ardından Miss World birinciliği” dedi.

FİLM TEKLİFLERİ DE VAR
Bursa merkezli Miss Koza yarışmasında da birinci olan Hazal Çakmak şunları söyledi; “Gelecekte uluslararası işlere imza atarak, sadece başarılarından söz edilen bir isim olmak istiyorum. Modellik dışında sinema ve televizyon dünyasında da kendime yer edinmek amacındayım. Aldığım birkaç film teklifi de oldu, ancak şu an değerlendirme aşamasındayım. Güzel ve aklıma yatan senaryolar olursa, oyunculuk konusunda da başarılı olacağıma inanıyorum."

Hazal Çakmak Kimdir?
Miss Tourism Turkey 2020 birincisi Hazal Çakmak, 1997 yılında İzmir'de doğdu. Hazal Çakmak Mankenlik yapmaktadır. Mankenliğin yanı sıra eğitim hayatın da devam eden Manken Hazal Çakmak Orta Doğu Teknik Üniversitesi  (ODTÜ) Sosyoloji Bölümü 4. Sınıf ögrencisidir.

2020 Türkiye güzeli Hazal Çakmak'ın özel hayatında ise kalbi bir kaç senedir boş.

Miss Tourism Turkey 2020 birincisi Hazal Çakmak 176 boyundadır.

Editör: Haber Merkezi