TV 8'in sevilen yarışması Survivor 2021 yarışmacıları belli oldu. Acun Ilıcalı'nın yapımlarından olan Survivor 2021 yarışmasında ünlüler ve gönüllüler takımları açıklandı. Survivor 2021 yarışmasında Trabzonlu sosyal medya fenomeni Reşat Hacıahmetoğlu da yarışacak. Yırmağa gideyrum videosuyla binlerce kişinin takip ettiği Reşat Hacıahmetoğlu hakkında bilgiler burada... 

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV 8 kanalında yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Survivor yarışması yakında başlıyor. Survivor adasından fotoğraflar da sosyal medyada dolaşmaya başladı. 9 Ocak tarihinde başlayacak yarışmanın fragmanı da yayınlandı. 2021 sezonunda yarışmanın ünlüler kadrosu da belli oldu. Yırmağa gideyrum videosuyla hafızalara kazınan Trabzonlu sosyal medya fenomeni Reşat Hacıahmetoğlu'nun da gönüllüler takımında olduğu güçlü şekilde iddia ediliyor. 

Eski Trabzonsporlu futbolcu Barış Özbek, Oyuncu Çağrı Atakan, milli tenisçi Melis Sezer, milli basketbolcu Merve Aydın, baş pehlivan İsmail Balaban, oyuncu Batuhan Karacakaya, oyuncu Öykü Çelik, oyuncu Cemal Hünal, oyuncu ve komedyen Hayrettin ve milli atlet Meryem Kasap gibi isimlerin duyurulduğu yarışmada Trabzonlu fenomen sürprizi de yer alıyor.

Yarışmanın başlamasına sayılı günler kala gönüllüler takımında olacak isimler netleşmeye başladı. Karadeniz şivesiyle binlerce kişinin beğenisini toplayan Trabzonlu fenoman Reşat Hacıahmetoğlu Survivor 2021'de gönüllüler kadrosunda yer alıyor. Yırmağa gideyrum videosuyla sosyal medya fenomenine dönüşen Reşat Hacıahmetoğlu'nun gönüllüler kadrosunda yer aldığı iddiaları oldukça yüksek.

Survivor 2021 Reşat Hacıahmetoğlu kimdir? 

Reşat Hacıahmetoğlu Karadenizli tiplemeleriyle Instagram’ın en sevilen karakterlerinden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Trabzon’un Of ilçesinde dünyaya gelen fenomenin mütevazı bir hayatı bulunuyor. Yaşamı ve gündelik hayatıyla ilgili sürekli paylaşım yapan Hacıahmetoğlu birçok tiplemesiyle ilgi odağı. Özellikle Trabzon aile karakterlerini oyuncu ruhuyla sevenlerine ulaştıran fenomen çok sevilen ve takip edilen bir kişi. Televizyon dünyasında birçok dizide oynayan Hacıahmetoğlu özellikle İnstagram’da paylaştığı videolar ile çok tanınmış bir kişi. Tüm dünyadan takipçileri olan fenomenin genellikle genç kişiler tarafından takip ediliyor.

Tüm dünyada izlenen İnstagram platformu ve Youtube kanallarında takipçilerine keyifli anlar yaşatan Reşat Hacıahmetoğlu, en çok beğenilen tiplemesi Karadeniz şive ve esprileri oldukça seviliyor. Kendisinin yarattığı tiplemelerden en çok takip edilen ve izlenen karakterler olarak öne çıkan Hulmiser ve Zafer tiplemesi. Erkek olmasına rağmen sevenlerine eğlenceli zamanlar yaşatmak isteyen Raşit Hacıahmetoğlu genellikle başörtü takarak ta güldürücü zamanlar yaşatıyor. Videolarında yemek yapan ve birçok farklı özelliği ile öne çıkıyor.

Editör: Haber Merkezi