Cevher, aranjörlüğünü Suat Aydoğan'ın yaptığı, üç şarkı ve bir remix'ten oluşan 'Merhametsiz' albümünün Benjamin Records etiketiyle dijital müzik marketlerde satışa çıktığını söyledi. 

Menajeri ile şehir şehir gezerek sahneye çıktığını dile getiren Cevher, dinlenmek için de Antalya'yı tercih ediyor. Antalya konserlerini hafta sonuna denk getirmeye özen gösterdiğini belirten şarkıcı, "Cumartesi akşamları sahnenin ardından dinleniyorum. Bir iki gün tatil yapıp sonraki konserlere geçiyorum. Antalya benim için inziva şehri" dedi.

Albümündeki şarkıların sosyal medya üzerinden binlerce tıklanma almasından dolayı mutlu olduğunu sözlerine ekleyen Cevher, "Çok çalışıyorum. Karşılığını görünce yorgunluğumu unutuyorum. Şarkılarımın beğenilmesi beni mutlu ediyor" şeklinde konuştu.

CEVHER CEVHER KİMDİR?
7 Ocak 1981' de Ankara' da doğan, Trabzon' lu bir ailenin ilk çocuğu.

Eğitim hayatını doğduğu şehirde tamamlarken, müzik adına ilk adımını “ANKARA BAŞKENT MUSİKİ CEMİYETİ” ne girmekle attı, aynı zamanlarda “KÜLTÜR BAKANLIĞI TÜRK HALK MÜZİĞİ KOROSU” solisti olarak çalışmalarını devam ettirdi.

Ankara'da konserler ve sahne çalışmaları devam ederken, hedeflerini büyüterek İstanbul yollarına düştü. İlk iş çocukluk hayali,ÜSKÜDAR MUSİKİ CEMİYETİ'ne girmek oldu,yine bir diğer hayali olan “İTÜ TÜRK MÜZİĞİ DEVLET KONSERVATUARI” nda Batı Solfeji eğitimi aldı.

2005 yılında ilk albüm projesi olan “SEN ANLARSIN" ı piyasaya çıkardı.Bu albümle; Arabesk-Fantazi dalında birçok ödüle layık görüldü.

2005 yılında ilk albüm projesi olan "Sen Anlarsın" ı piyasaya çıkardı.Bu albümle; Arabesk-Fantazi dalında birçok ödüle layık görüldü.

2012'de Aysel Gürel - Ayla Çelik imzalı “SALKIM SÖĞÜT" adını taşıyan 4 şarkılık bir maxi single çıkardı.

2014 yılının başlarında yayınladığı , "ŞÜPHELİ" isimli teklisiyle, radyoların en çok çaldığı şarkılar arasına girmeyi başardı.

2015’de, hep yapmak istediği "Canlı Stüdyo Arabesk" projesini hayata geçiren yorumcu, dijital platformda yorumladığı arabesk cover şarkılarla büyük beğeni toplayarak geniş bir dinleyici kitlesine ulaştı.

2017 Haziran’ ında, 2 yıldır üzerinde çalıştığı sözü ve müziği kendisine ait, Suat Aydoğan aranjörlüğünde hazırladığı “MERHAMETSİZ” isimli albümüyle müzikseverlerle buluştu.

Editör: Haber Merkezi