Yurt dışında ve Türkiye'de iki eşi olan evli ve 3 çocuk babası Yılmaz Vural, önceki akşam Cihangir'de objektiflere takıldı. "İki eşim var, ikisini de seviyorum" açıklamasıyla günlerce konuşulan tecrübeli teknik direktör birlikte program yaptığı Dilek Yurttaş ve gizemli bir kadınla görüntülenen Vural, bir de jest yaptı.

Önce birlikte Beşiktaş maçını izlediler

Yılmaz Vural, önceki gün Vodafone Park’ta oynanan Beşiktaş-Kayserispor maçını, birlikte YouTube programı hazırladığı Dilek Yurttaş ve Yurttaş'ın arkadaşı olduğu öğrenilen Şule Kurtar’la tribünden izledi. Ekip, maç sonrası Cihangir Rika’ya geçti.

Kadın arkadaşlarına çiçek aldı

Vural, mekan çıkışı güzellere çiçekçilerden gül aldı. Aldığı gülleri kendisinden yaklaşık 30 yaş küçük olan kadın arkadaşlarına hediye eden Vural, çiçekçilere de 200 TL bahşiş verdi. 

"İki eşim var"

Yılmaz Vural, geçtiğimiz yıllarda verdiği bir röportajda, "İki eşim var. Biri Almanya'da, diğeri İstanbul'da. Çok iyi kadınlar. Onlara kıyamadım, ikisinden de vazgeçemedim. İki eşimi de çok seviyorum. Birbirlerini hiç kıskanmazlar, iyi geçinirler. Birlikte gayet güzel yaşıyoruz" demişti.

Editör: Haber Merkezi