BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı. Alper, mesajında, milletçe birlik ve beraberlik içerisinde yeni bir yılı karşılamanın mutluluk ve heyecanını yaşadıklarını belirtti. Trabzon Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşların yeni yıla güvenli ve huzurlu bir ortamda girmelerini sağlamak için sorumluluk bölgeleri dahilinde her türlü emniyet tedbirlerinin alındığını vurgulayan Alper, şunları kaydetti:

“Hizmet etmekten onur duyduğumuz değerli Trabzon halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için yeni yılda da fedakarca çalışmayı kendine şiar edinmiş teşkilat mensuplarımla 24 saat görev başında olacağız. Bu vesile ile halkımızın huzur ve güvenliği için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anarken milletimizin ve tüm teşkilat mensuplarımızın yeni yıllarını en içten dileklerimle kutluyor, sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde daha nice yıllara ulaşmalarını temenni ediyorum.”

BÜYÜKŞEHİR’E ALKIŞ
Bu satırlardan eleştirilerde bulunduğumuz gibi iyi işler yapıldığında da takdir ettiğimizi okuyucularımız bilir. Trabzon Büyükşehir Belediyesi son dönemlerde şehrin sosyal imajına katkı sunmaya devam ediyor ve bu katkı da takdiri hak ediyor. Hacıkasım Kavşağı’na yapılan düzenleme gibi Uzun Sokak ve şehir merkezinin ışıklandırması da vatandaştan övgü gördü. Bu işleri tebrik ediyor Büyükşehir’i alkışlıyoruz.

HOŞGELDİN ZEYNEP
Trabzon Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı’ndan Kemal Bektaş geçtiğimiz günlerde ikinci kez babalık heyecanını tattı. Hayata gözlerini açan bebeğe Zeynep ismi verilirken sağlık durumu da oldukça iyi. Minik Zeynep’e aramıza hoş geldin diyoruz.

BAŞARILAR ŞİŞKO
Birçok kurumda başarılı şekilde görev yapan gazeteci Osman Şişko Dünya Gazetesi’nin Karadeniz Bölge Temsilciliği’ne getirildi. Şişko bu haberi şöyle paylaştı: “Her yeni yıl yeni umutlar yeni heyecanlar demek. Benim içinde yeni bir heyecanın maceranın başlangıcı. Yeni yılda Dünya Gazetesi Karadeniz Bölge Temsilcisi olarak görev alacağım. Herkese mutlu sağlıklı huzurlu yıllar diliyorum.” Şişko’ya yeni görevinde başarılar diliyoruz.

EFSANE GİTTİ BU ŞEHİRDEN
Ünal Karaman ile Trabzonspor’un yolarının ayrılmasına siyaset dünyasından da ardı ardına mesajlar geldi. CHP İl Başkanı Güzide Önsel Uzun durumu şöyle yorumladı: “Bu şehirde yaşayan 30’lu yaşlarında ya da dışarıda yaşayan ancak gönlü Trabzon’da olan aydın, demokrat ve temiz yürekli gençler geçtiğimiz günlerde bir üzüntü yaşadı, kimse farkına vardı mı acaba? Çocukluklarının efsane isimlerinden Trabzonspor’un Ünal’ı gitti bu şehirden. Trabzonspor’un hiç şampiyon olduğunu görmemiş hep anlatılanları dinleyerek büyümüş bu gençler niye gözyaşı döktüler Ünal giderken anladınız mı acaba?

Aidiyet duygusundan yoksun olanlar anlamaz .Onlar ki iş güç sahibi iyi ailelerin hayata attığı çocuklar Trabzonspor’dan başka bu şehirde aidiyet duygusunu onlara yaşatacak güçlü bağı hep arayan ama bulamayan gençler Ünal’ın gidişi ile tesislerin kapısına dayandılar.

Bu kadim kentin temiz yürekli çocuklarını anlayın, sevgili Trabzonspor Başkanı ve yöneticileri dizayn edilmeye fırsat vermeyin, bu çocukların yarın Trabzon’un birer aydın ve demokrat bürokratları olabileceğini yüreklerinin çarpıntısını anlayın, döktükleri yaşların kıymetini bilin. Erkek, kadın neden koşup geldiler kapınıza ve neden sevdiler bu yakışıklı abileri Ünal’ı? Nedeni neydi bu kadar bağlılığın anlayın ve sevin onları. Açın yüreklerinizi bu gençlere. Dinlermiş gibi yapmayın ama yürek gözü ile görüp işiten kulaklarla dinleyin.”

SİYASİ OPERASYON!
İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli de Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ile Trabzonspor’un yollarının ayrılmasını değerlendirdi. Kuvvetli, söz konusu gelişmeyi siyasi bir operasyon olarak nitelendirdi. Kuvvetli’nin açıklaması şöyle: “Öyle anlaşılıyor ki Ünal hocanın gidişi siyasi bir operasyondur. Bu operasyonu yapanlar siyasetin kirlenen yüzleri ile içerdeki işbirlikçileridir. Bunu yapanlar İstiklâl Marşı sırasında, takım yüzünü Türk bayrağına döndüğü için rahatsız olanlardır. Yaşanan ayrılık kendilerinin ortak kararının bir neticesidir.

Bunlar unutmasınlar ki, ‘Ben Trabzonspor’da para konuşmam’ diyen Ünal Karaman, bir dünya markası olmasından bir şey kaybetmeyecektir. O zor şartlar içinde görev aldığı Trabzonspor'a, yeniden bir ruh, karakter, heyecan, şahsiyet ve mücadele azmi kazandıran Türkiye’nin en başarılı hocasıdır. O milli ve insani hasletlerin zirvesindeki ahlak ve onur abidesidir. Onun gençlere verdiği önem sayesinde efsane Trabzonspor’u hatırlatacak bir kimlik yaratmaya çalışırken; yapılan bu operasyon sadece Ünal hocaya değil esasında Trabzonspor’a yapılmıştır.”

Editör: Haber Merkezi