KUVVETLİ İSTİRAHATE ÇEKİLDİ
İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli sağlık sorunu nedeniyle evinde istirahate çekildi. Ayağında enfeksiyon oluşması nedeniyle tedavi görecek olan Başkan Kuvvetli bir süre sahalarda olmayacak. Başkan Kuvvetli yaptığı açıklamada, “Çok kıymetli arkadaşlarım ayağımda oluşan enfeksiyon sebebiyle, doktorların verdikleri ilaç tedavisi ile birlikte birkaç gün evde istirahat süresince telefonlarınıza bakamazsam şimdiden özür diliyor, hakkınızı helal etmenizi istiyorum. Sağlığınıza dikkat edin çünkü sağlıktan önemlisi yok. Ne demiş Kanuni Sultan Süleyman, ‘Olmaya devlet, cihanda bir nefes sıhhat gibi.’ Selam ve dua ile” şeklinde ifadelere yer verdi. Kuvvetli’ye geçmiş olsun diyoruz.

BEKAR’I DA YAKALADI
Sağlık konusunda istirahate çekilen bir diğer isim de Ortahisar Ziraat Odası Başkanı Mustafa Bekar. Koronavirüs testi pozitif çıkması sebebi ile tedavi gören Bekar şunları söyledi: “Tüm tedbirleri titizlikle uygulamama rağmen, covit 19 bizi de buldu. ‘Tedbir bizden takdir Allah’tan’ demiştik. Yine tekrarlıyorum. Tüm tedbirlerden sonra takdir Allah’ındır. O iradeye boyun eğdik. Rabbim Şafi ismi hürmetine bizlere ve tüm hastalarımıza acil şifalar ihsan eylesin. Hastalık durumumuzu öğrenip, gerek telefonla gerekse sosyal medyadan geçmiş olsun dileklerini ileten tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Kaşüstü Hastanesi’nde yatmaktayım. Tedavim devam ediyor. Genel durumum Allah’a şükür iyi.” Bekar’a da geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

BU KONUYA DİKKAT
Ortahisar Belediye Meclisi’nin CHP’li Üyesi Ömer Dayı resmi bayramlardaki ücretli ulaşım üzerinden Büyükşehir Belediyesi’ni eleştirdi. Dayı bakın neler dedi: “Trabzon Büyükşehir Belediyesi otobüsleri 15 Temmuz’da vatandaşı bedava taşıdı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda ücretli taşıdı. Ayrıştıran, çifte standart uygulama zihniyetini kınıyorum.” Bu konuya bizce de dikkat edilmeli.

PEKŞEN DUYSA NE DER?
CHP’li Haluk Pekşen uzun süredir Genel Başkanlık için çalışma içerisinde. Ve Pekşen bunu son dönemde iyiden iyiye dillendiriyor. Bu olayı yorumlaması istenen CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, “CHP son kurultayını yaptı. Ben de kurultay delegesiydim. Bütün delegeler Kemal Bey’e oyunu verdi. CHP’de bir genel başkanlık sorunu yok” dedi. Pekşen bu yorumu duysa acaba ne açıklama yapar. Cidden merak ettik.

AK PARTİ GÜNDEMİ HAREKETLİ
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanlığı Kongresi aksi bir durum olmaması durumunda bu hafta Pazar günü gerçekleşecek. Aday olarak Halil İbrahim Demirtaş, Yasin Aydın ve Dündar Ayyıldız çalışmalarını sürdürüyor. Ancak olaya bazı milletvekillerinin dahil olması ile birlikte ismi Ortahisar için hiç konuşulmayan bir partilinin İlçe Başkanlığı için aday olmasının gündemde olduğunu öğrendik.

Halen Büyükşehir Belediyesi’nde üst düzey bir görevde olan bu ismin başkent tarafından aday olarak açıklanması halinde bakalım Trabzon’da uzlaşı sağlanır mı? Bekleyip göreceğiz. Ama şu bir gerçek ki AK Parti teşkilatında Ortahisar İlçe Başkanlığı kongresi için bugün ve yarın çok hareketli geçecek.

Editör: Haber Merkezi