BAYRAMI FIRSAT BİLMELİYİZ

Ramazan Bayramı dolayısıyla birçok kutlama mesajı yayımlandı. Bazıları şu şekilde:

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta: “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha geride bıraktık. Umutlarımızı tazeleyen, esenliğimizi pekiştiren bu Ramazan ayında da milletimizin hizmetkârları olarak çalışmalarımızı kararlılıkla yürüttük. İdrak ettiğimiz Ramazan Bayramı’nı fırsat bilerek, milletçe kardeşliğimizi pekiştirip, dargınlıkları ve kırgınlıkları aşıp birbirimizi kucaklamalı, huzur içerisinde yaşamaya özen göstermeli, bu güzel vatan için şehit düşmüş ecdadımızın şanına yakışan sorumluluk duygusunu üzerimizde hissederek sergilediğimiz bu birlik ve beraberliği her zaman göstermeliyiz. Unutmamalıyız ki; bu güzel bayramı, bugün ülkemizde huzur içerisinde yaşayabilmemizi, mukaddes değerleri uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu vesileyle, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle yâd ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle, İslam âleminin Mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, şehrimize, ülkemize ve tüm insanlığa rahmet, bereket ve huzur getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

ÇİFTE MUTLULUK

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu: “Mübarek Ramazan Bayramı'nın sevinci, mutluluğu, heyecanı ve neşesi Trabzonspor’umuzun şampiyonluğu ile birlikte taçlanarak sevincimizi çok daha fazlasıyla artırmıştır. Ramazan ayı boyunca sürekli her gün bir ilçede, bir mahallede, bir evde, bir toplantıda ve bir organizasyonda bulunduk. Ramazan'ın rahmetini ve bereketini kıymetli hemşerilerimizle beraber paylaşarak evlerine misafir olduk, kendilerini ziyaret ettik, esnaflarımızı selamladık. Yaşlarımızı, çocuklarımızı, hastalarımızı özel gereksinimli kardeşlerimizi ve ailelerini asla yalnız bırakmadık. Kapılarını çaldık, dertlerini dinledik elimizden gelen tüm gayretle yanlarında olduk. İnşallah şimdi de hep birlikte bayramın sevincini mutluluğunu yaşayacağız. Bu duygu ve düşüncelerle kıymetli Trabzonlu hemşehrilerimin ve değerli vatandaşlarımızın Ramazan bayramını en içten dileklerimle tebrik ediyorum, bayramımız mübarek olsun. İnşallah hep birlikte sağlıklı mutlu ve huzurlu bir şekilde bir bayram yaşayarak nice bayramlara kavuşmayı Rabbim bizlere nasip eylesin.”

KÖTÜ GÜNLERİ GERİDE BIRAKTIK

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu: “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha nihayete erdirerek bayram günlerine ulaşmanın sevincini yaşıyoruz. Bayramlarımız sevgi, saygı, yardımlaşma ve hoşgörü bağlarının güçlendiği; dargınlık ve kırgınlıkların geride bırakıldığı en özel günlerdir. Bu mübarek günlerde dargınlıklara son vermeli, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardım etmeli, onların sıkıntılarını paylaşmalıyız. Malumunuz iki yıldır içerisinde bulunduğumuz pandemi şartları nedeniyle bayramları alışılmışın dışında, sevdiklerimizden ayrı geçirmek zorunda kaldık. Şükürler olsun ki kötü günleri geride bıraktık ve bir arada geçirilecek bayramlara yeniden kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nızı en kalbi duygularımla kutluyor; bu mübarek günlerin Trabzon’umuza, ülkemize ve tüm insanlığa huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diliyorum.”

BAŞLANGIÇ OLSUN

İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli: “Rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan ‘11 Ayın Sultanı’ mübarek Ramazan ayını geride bırakarak bayrama ulaşmış bulunmaktayız. Ramazan ayı, Müslümanların, her tür şartlar altında Allah’a ihlâs ve teslimiyetle ibadet ettikleri aydır. Yüce Allah bu ayda tuttuğumuz oruçları, kalben ettiğimiz dua ve ibadetlerimizi kabul ve makbul eylesin. Bayramların bizi birbirimize bağladığı, kucaklaşmayı ve hatırlamayı öğrettiği bu müstesna günlerde, pandeminin gölgesinden kurtulmuş olmanın ve tabi ki Trabzonspor’umuzun şampiyonluğunun sevincini yaşıyoruz. Bu bayramda sevincimizi katmerleyen Şampiyon Trabzonspor’umuza, takımımızın hocalarına ve taraftarlara canı gönülden teşekkür ediyoruz. Bu bayramın Trabzonspor’un da şampiyonluğuyla birlikte ülkemizin içine düştüğü karanlık süreçten kurtulması için bir başlangıç olmasını temenni ediyorum. Bu vesile ile Yüce Türk Milleti’nin ve Müslüman âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, sağlıklı ve mutlu bayramlar diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi