SOLAKLI PROJESİ OF’A HAYAT VERECEK
Of’un önemli projelerinden biri olan Of Solaklı Projesi bittiğinde Of’un çehresini değiştirecek. Yapımına 17.04. 2018’de başlanan Solaklı Projesi’nin ekonomik sıkıntılar nedeniyle bir türlü bitmemesi Oflu vatandaşları üzüyor. Solaklı Projesi’nin bir an önce bitmesini bekleyen vatandaşlar, Of Belediye Başkanı Salim Sarıalioğlu’na teşekkür ederek, ilçeye çok önemli bir proje kazandırdığını ifade ettiler. Vatandaşlar projenin hayata geçmesi ile Of’un çehresinin değişeceğini de belirtti. Bir an önce projesinin hayat bulmasını temenni ediyoruz.

SİYASETE MOLA
AK Parti’nin bir önceki dönem İl Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Demirtaş siyasete mola verdiğini açıkladı. Demirtaş kararı ile ilgili şunları söyledi: “Bu kutlu davaya hizmet için seve seve üstlendiğim tüm bu görevlerim boyunca, ailemi ve işimi ister istemez çok ihmal ettim. Çocuklarımın büyüdüğüne şahitlik edemediğim gibi işlerimin aksadığı günler oldu. İl başkanımız Sn. Sezgi Mumcu ile görüşerek kendilerinden müsaade istedim. Yeni dönemde il yönetiminde görev almayacağım. Elbette yine hep birlikte olacağız. Bu bir veda değildir. Sadece aktif siyasete bir moladır. Bir daha ki dönüşüm lisans mezunu olarak olacak.” Demirtaş’ın bir dahaki dönüş için lisans mezunu olacağını vurgulaması da dikkatten kaçmadı.

ÇAKIROĞLU SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ
İYİ Parti’de Disiplin Kurulu’na sevk edilip hakkında kınama kararı çıkan Davut Çakıroğlu Belediye Meclisi’nde sessizliğe büründü. Ortahisar Belediye Meclisi Şubat ayı toplantılarından gördük ki Çakıroğlu sadece yoklamalarda ses çıkartıyor, gündem konularında yorum yapmıyor. Bakalım Çakıroğlu’nun sessizliği ne kadar daha sürecek.

15 DAKİKALIK TELEFON
Geçtiğimiz günlerde TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş ve Saadet Partisi İl Başkanı Cevat Kurt arasında bir kriz yaşanmıştı. Bu krizin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İl Başkanı Kurt’u arayarak on beş dakikalık görüşme gerçekleştirdi. Kılıçdaroğlu, Kurt’a geçmiş olsun dileklerini ileterek, Trabzon’a dair bir takım da değerlendirmelerde bulundu.

TEBRİKLER EMNİYET
Asayiş Daire Başkanlığı istatistik verilerine göre evden hırsızlık suçları aydınlatmada Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Türkiye’de ilk sırada. Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Trabzon’umuzda ‘Asayiş Var.’ Türkiye geneli evden hırsızlık suçları azaldı. Suçları aydınlatmada 1. sıradayız. Birincilikler bu şehre çok yakışıyor.” ifadelerine yer verildi. Trabzon Emniyeti’ni tebrik ediyoruz.

ÇIĞ UYARISI YAPILDI
Meteoroloji Genel Müdürlüğü paylaştığı verilerle beraber Doğu Karadeniz için çık uyarısı yaptı. Yapılan açıklamada, “Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda yüksek kar örtüsünün bulunduğu dik yamaçlarda çığ oluşma riski olmasından meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.” ifadelerine yer verildi. Aman dikkat diyoruz.

Editör: Haber Merkezi