ÜSTÜN BAŞARI DİLİYORUZ
Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü Daire Başkanı ve eski Trabzon Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Adnan Zengin'i ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili paylaşım yapan Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk, “Aynı zamanda Türk Hava Kurumu gibi ülkemizin en özel sivil toplum kuruluşuna da kayyum olarak görevlendirilen hemşerimize sivil toplum yapıları konusunda engin tecrübesi ile bizlere ve ülkemize hizmetlerinde üstün başarılar diliyoruz” dedi.

İMAMOĞLU FAROZ’DA
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu dün Trabzon'a gelerek Eski Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Tütüncü’nün cenazesine katıldı. İmamoğlu, Trabzon ziyaretleri kapsamında bir gelenek haline getirdiği Faroz ziyaretini es geçmedi. İmamoğlu burada hemşerileri ile hasret giderdi.

SAKARYA ÇIKARMASI
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Sakarya'nın Hendek ilçesinde havai fişek fabrikasında meydana gelen patlama sonrası yaralanan vatandaşları ziyaret etti. Örs, “Yurttaşlarımızı tedavi gördükleri Hendek Devlet ve Sakarya Eğitim Araştırma Hastanelerinde ziyaret ettik, durumları hakkında bilgi aldık, geçmiş olsun dileklerimizi ilettik.

Patlamadan itibaren olayın bizzat takipçisi olan ve yüksek sorumluluk anlayışı ile hareket ettiğini yerinde gözlemlediğim Sakarya Valisi Sayın Çetin Oktay Kaldırım'ın şahsısında Sakaryalı hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, hayatını kaybedenlere Cenabıhak'tan rahmet diliyorum” paylaşımında bulundu.

CAN KAYIPLARI SON BULSUN
HAK-İŞ/HİZMET-İŞ Trabzon Şube Başkanı İsmail Hakkı Kaplan, Sakarya’da meydana gelen patlamam ile ilgili açıklama yaptı. Kaplan, “Sakarya’nın Hendek ilçesinde havai fişek, ramazan topu, torpil, roket ve mantar gibi patlayıcı madde üreten fabrikada meydana gelen patlamada hayatını kaybeden ve yaralanan kardeşlerimizin üzüntüsünü yaşıyoruz. Ne yazık ki 4 işçi kardeşimiz hayatını kaybederken 114 işçi kardeşimiz yaralanmış 186 kişinin çalıştığı fabrikada 3 işçi kardeşimizden ise hala haber alınamamıştır.

İş kazasında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralananlara da acil şifalar diliyorum. “HAKİŞ/ HİZMET-İŞ olarak, sendikal örgütlenmenin arttığı, iş kazalarının ve meslek hastalıklarının olmadığı bir çalışma hayatı talebimizi yineliyor, yaşanan patlamada varsa kusuru bulunanların tespit edilerek cezalandırılmasını ve iş kazalarında can kayıplarının sona ermesini istiyoruz” dedi.

KURT BAŞKAN OLDU
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Gümüşhane kurucu İl Başkanı olarak Eczacı Didem Kurt atandı. Partinin resmi sosyal medya hesaplarından duyurulan ve kurumsal sitesinde özgeçmişi de paylaşılan 30 yaşındaki kurucu başkan Didem Kurt, Şiran ilçesinde eczacılık yapıyor.

AK Parti iktidarlarında Dışişleri Bakanlığı, ekonomiden sorumlu Devlet Bakanlığı, Başbakan Yardımcılığı görevleri yürüten ve partisinden istifa ederek DEVA Partisi'ni kuran Ali Babacan, Gümüşhane İl Başkanı Didem Kurt'un yetki belgesini de kendi elleriyle parti genel merkezinde verdi.

Editör: Haber Merkezi