MARKALARIMIZI KORUYALIM
Vakfıkebir’den dünyaya açılan iki markayı tebrik ediyoruz. Tereyağını, süt ürünlerini marka yapan Kebir ailesini kutlamak lazım. Ekranlarda izlerken insan gururlanıyor. Tebrikler Kebir ailesine. Bir tebrik de CEMSAN’a. Dünyanın 70 ülkesine Veito markası ile markası ısıtıcı ihraç ediyor. Ulusalda reklamını görmek gurur verici. Yine Sürmene bıçağına sahip çıkan SÜRBİSA’yı da tebrik ediyoruz. Sürmene bıçağını karalamaya kalkan kaçak ve korsan yollarla kaliteyi yerle bir etmeye kalkanlara karşı SÜRBİSA’nın ulusal reklamlarla direnç göstermesini alkışlıyoruz. Markalarımızı korumak hepimizin görevi ve sorumluluğudur.

ÇARŞIBAŞI’NA USTABAŞI
İyi Parti Trabzon’da ilçe kongrelerini sürdürüyor. Çarşıbaşı’nda da kongre heyecanı yaşandı. İyi Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşen kongrede başkanlığa Hamza Ustabaşı seçildi.

GELECEK YOMRA’DA
Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu, Gençlik Kolları İl Başkanı Sinan Yıldırım, Yomra İlçe Başkanı Ayhan Gümrükçü ve Genel Merkez Tarım Politikaları Kurulu Üyesi Temel Korkmaz, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’a nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

İHH ONLARI UNUTMADI
Trabzon Genç İHH Akçaabat ilçesinde sokak sokak gezerek, mama ve su kaplarını doldurdular. Sokağa çıkma yasaklarında kedileri ve köpekleri unutmayan gençler büyüklere örnek oldular. Sokaklarda mama ve su desteği sağlayan gençler araçlarla birlikte uzak mevkileri de ziyaret ederek, merkezden uzak hayvanları da unutmadı. Akçaabat'ta ki hayvan barınağını da ziyaret edip hem hayvanları sevip oynadılar, hem de onlara da mama desteğinde bulundular.

Trabzon Genç İHH Hanım Birimi Sorumlusu Yasemin Lemahmutoğlu yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Bu farkındalık projesiyle hafta sonu sokağa çıkma yasaklarında mama ve su sıkıntısı yaşayan sokak hayvanlarına destek verdik. Akçaabat Belediyesi'ne verdikleri destek için teşekkür ederiz.” Bizler de sokaktaki dostlarımız için kim elini taşın altına koyuyor ise tebrik ediyoruz.

BALTA GÖNÜLLÜ OLDU
Trabzon Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, gönüllü aşı çalışmalarına katılarak aşının ikinci dozunu da yaptırdı. Faz-3 deneme çalışmaları için gönüllü olan Balta, “Virüsün yayılımının önlenmesinde maske, mesafe ve temizlik kulları büyük önem taşıyor. Devletimizin aldığı tedbirlere vatandaşlarımızda bireysel olarak destek verdiler ve şükürler olsun ki; bir ay öncesi ile günümüzü karşılaştırdığımızda virüse yakalanma ve hasta sayısında büyük bir düşüş yaşandı.

Sağlık Bakanımızın ifadesi ile bu düşüşler ileri ki günlerde inşallah ağır hasta sayılarımıza ve vefat sayılarımıza da yansıyacak. Bende gönüllü olarak aşı çalışmalarının Faz -3 denemelerine katılarak destek vermek istedim. Bugün ikinci doz aşımı yaptırdım. Aşının milletimiz ve tüm insanlık için faydalı olmasını temenni ediyorum. Lütfen tedbirlerimizi aksatmadan devam ettirelim. Aşının da etkisi ile normal hayatımıza her gecen gün daha da yaklaşacağımıza ve güzel günlerin yakın olduğuna gönülden inanıyorum.” dedi. Umarız kısa sürede nüfusumuzun büyük oranı aşılanır da bu sıkıntıdan kurtuluruz.

Editör: Haber Merkezi