HARİTA VE KADASTRO MÜHENDİSLERİ TEPKİLİ

Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası’nın Trabzon Şubesi’nde çalıştırılmak üzere Genel Merkez yönetimince Ankara Şube Üyesi bir meslektaşın, Şube Müdürü kadrosunda dolgun maaşla göreve getirilmesine, şubeye bağlı işsiz üyeler tepki gösterdi. Yüzlerce üyesi bulunan Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi’nin işsiz üyeleri, istihdama yönelik iş başvurularının dikkate alınmadığını ve bu konuda herhangi bir iş alım ilanı yapılmadan gerçekleştirilen bu atamanın meslek örgütünün amaçlarıyla örtüşmediğini ifade ederek, üyelik aidatlarımız ile oluşan şube gelirlerinden maaşı ödenecek olan şube müdürünün işe alım gerekçelerini ve doğrudan atama kriterlerinin açıklanmasını istedi.

AK PARTİ TEŞKİLATI YOĞUN ÇALIŞIYOR AK

Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen, AK Kadın Vefa Toplantıları ile ilgili paylaşımda bulundu. Sürmen şunları dile getirdi: “AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları olarak 18 ilçemizde gerçekleştireceğimiz AK Kadın Vefa Toplantıları kapsamında Akçaabat ilçemizde önceki dönem Yönetim Kurulu Üyeleri ve Mahalle Başkanlarımızla bir araya geldik. Verimli ve bir o kadar heyecanlı geçen buluşmamızda bizleri yalnız bırakmayan AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Akçaabat Belediye Başkanımız Osman Nuri Ekim ve programın her aşamasında gayret gösteren AK Parti Akçaabat İlçe Kadın Kolları Başkanı Satu Şahin nezdinde tüm AK Kadın Akçaabat ekibine çok teşekkür ederiz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun.” AK Parti’de teşkilat çalışmaları göründüğü üzere yoğun şekilde devam ediyor.

HAVALİMANI YİNE KAPANIYOR

Trabzon Havalimanı yarın uçuşlara kapatılacak. Havalimanı’nın başta aydınlatma olmak üzere eksik bulunan bölümlerinde onarım çalışması yapılacak. Trabzon Havalimanı’nın kapalı olduğu 8 Ekim Cuma günü uçuşlar Ordu Giresun Havalimanı’ndan gerçekleşecek. Ordu Giresun Havalimanı’ndan yapılan günlük seferlerin yanı sıra Trabzon Havalimanı’nı kullanan yolcular için ek seferler koyuldu. 8 Ekim Cuma günü Ordu Giresun Havalimanı’ndan İstanbul Yeni Havalimanı’na 5, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 13, Ankara’ya 2 ve Antalya’ya da 1 sefer düzenlenecek. Trabzon Havalimanı’nda artık bu eksiklikler tamamen bitse de bu kapanmalar gündemden kalksa diye düşünüyoruz.

İMAMOĞLU NE ANLATACAK?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün Trabzon’a geliyor. İmamoğlu, Ramada Otel’de bu akşam saat 20.00’da basın ile toplantıda bir araya gelecek. İmamoğlu yarın, Trabzonspor’un efsane ismi Özkan Sümer’in Maçka’daki kabrini ziyaret edecek ve partililer ile de buluşup ardından, Gümüşhane’ye giderek, İSTAÇ Genel Müdürü iken korona nedeniyle hayatını kaybeden Mustafa Canlı adına yaptırılacak olan Bilim Sanat Merkezi’nin temel atma törenine katılacak. Bakalım İmamoğlu, doğduğu şehir Trabzon’da neler anlatacak.

Editör: Haber Merkezi