İNANCIM TAM
AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Ortahisar İlçe kongresinde şunları dile getirdi: “Güzel ilçemiz Hayrat’tan başlayıp bugüne kadar 15’ini tamamladığımız ilçe kongrelerimize şimdide diğer 17 ilçemizin ağabeyi konumundaki, Ortahisar ilçemizle devam ediyoruz. Karınca misali, bu salonda bulunan her bir kardeşime sorumluluğunu üstlendiği bu kutlu davaya hizmet ederken, milletimizin gönlünü kazanmak uğruna şahsiyetiyle, siyasetiyle, duruşuyla, icraatıyla, maddi ve manevi imkanlarıyla verdiği mücadele için ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Ortahisar İlçe Başkanlığı görevine seçilecek Selahaddin Çebi Başkanımızın görev süresi boyunca hayata geçireceği icraatlarında Sayın Cumhurbaşkanımızın bize rehber olacak ifadelerinin karşılık bulduğuna yakinen tanıklık edeceğimize olan inancım tamdır. Dünden bugüne rüştünü fazlası ile ispatlamış Selahaddin Başkanımızla Ortahisar'a yakışır bir yürüyüşe başlama zamanıdır. Seçim sonuçlarının belirleyicisi olan ilçemizin bayrağını taşıma sorumluluğunu Temel Altunbaş Başkanımızdan devralan Selahaddin Çebi başkanımızın ve ekibinin Partimizi başarıdan başarıya taşıyacağına canı gönülden inanıyor, kendilerini tebrik ediyor ve başarılar diliyorum."

BİZ SİZE EMANETİZ
AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar da Ortahisar ilçe kongresinde konuşarak, “Biz sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Türkiye için yola çıkmış büyük bir aileyiz. Birlikteliğimiz daim olsun. Bizim önümüzü kesmek isteyenler, aslında Türkiye’nin önünü kesmek istiyorlar. Milletimizden aldığımız emanetle, teşkilatlarımızla beraber devletimiz, bayrağımız için hiç durmaksızın inandığımız yolda 20 yıldır yürümeye devam ediyoruz. Gençlerimizle, kadınlarımızla, mahalle teşkilatlarımızla, ana kademe ile hep birlikte Türkiye için çalışmaya devam edeceğiz.

Şimdi bizi ne Boğaziçi’nde yürüyen 3 - 5 çapulcu ve ABD’nin Avrupa’nın desteklediği o derin örgütler engelleyemeyecek. Teşkilatlarımızı güçlendirirsek varlığımızı devam ettireceğiz. Bizi çekemeyenler bile keşke Recep Tayyip Erdoğan gibi liderimiz olsa diyorlar. Selahattin Çebi kardeşim başarılı olacağına gönülden inanıyorum. Biz size emanetiz. Biz kapı kapı, üyelerimizle sandık yönetim kurulu üyeleriyle beraber, seçimde sandık kurularıyla birlikte çalışmalarımızı göstereceğiz. AK Parti’ye Türkiye’nin ihtiyacı var. Libya’nın da, Kıbrıs’ın, Suriye’nin Azerbaycan’ın da ihtiyacı var. AK Partiye tüm İslam coğrafyasının ihtiyacı var.” dedi.

HİZMET DAVASININ NEFERİYİZ
AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu: “Her birimiz millete hizmet davasının neferiyiz. AK Parti bu ülkenin dünüdür, bugünü, yarını olacaktır. AK Parti Anadolu’nun gür sesidir. Dünya mazlumlarının gözü kuşağı, Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki Türkiye’dir. Bu kongre millete hizmet yarışında bayrak değişimidir. Bu görevi devralanlar aynı hassasiyet, tevazuyla çalışmaya devam edecektir. Bayrağı daha ileri taşımak için hep birlikte çalışacağız. AK Parti olarak vatan hainleri ve din düşmanları hariç kapımız herkese açık olacak.

Yeni seçmenlere, gençlere yönelik çalışmalarımızı arttıracağız. Bu konuda özellikle Gençlik Kollarımıza büyük sorumluluk düşüyor. Kadın Kollarımıza da büyük görevler düşüyor. Kadın Kollarımız her zaman davamızın lokomotifi olmuştur olacaktır. Çıtayı daha yukarı taşımak için var gücümüzle çalışacağız. İnandığımız yolda, eğilmeden, bükülmeden daima dik yürüyeceğiz. 3 Dönem İlçe Başkanlığı görevini layıkıyla yürüten Temel Altunbaş ve yönetim kuruluna ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Selahattin Çebi Başkanım ve yönetimine muvaffakiyetler diliyorum.”

YENİ YÖNETİMDE KİMLER VAR?
AK Parti Ortahisar İlçe Yönetimi şu isimlerden oluştu: Selahattin Çebi, Abdulkadir Soytemiz, Abdullah Mazlum, Abdurrahman Seymen, Ahmet Yasin Sözen, Ayfer Cihan, Cihan Kayar, Dursun Ali Özderya, Elif Çelik, Enis Ramazanoğlu, Erdan Sert, Eslem Çavdar, Eyüp Aydın, Fatma Küçük, Hüseyin Cahit Afacan, Hüseyin Erdoğan, İlhan Bayrak, iskender Kara, Metin Aydın, Mukaddes Ataman, Murat Ada, Mustafa Kurt, Niyazi Koca, Osman İsaoğlu, Osman Oğuzhan Ayaz, Ömer Altıntaş, Selami Durmuş, Gülsüm Aslan, Soner Değirmenci, Veli Eroğlu.

Editör: Haber Merkezi