GEÇMİŞ OLSUN

Gazetemizin eski Sorumlu Yazı İşleri Müdürü, TİSKİ Genel Müdürlüğü Basın Sorumlusu meslektaşımız Ali Yahya Öztürk bugünlerde hem tatlı hem zorlu günler yaşadı. Eşinin doğumu için gittikleri Numune Hastanesi’nde ameliyat anında ortaya çıkan olumsuzluklar nedeniyle eşi Şeyma Öztürk 6 saat süren bir ameliyata alındı. Hayati tehlikenin baş gösterdiği ameliyat esnasında doktorların olağanüstü çabası sonucu hayata döndürüldü. Annenin 12 saat bebeğin ise 3 gün yoğun bakımda tedavi görmelerinin ardından çok şükür servise çıkarıldılar. Bizler de Sonnokta Gazetesi olarak dünyaya gözlerini büyük bir savaş ile açan Yavuz Selim bebeğe hoş geldin derken; meslektaşımız Ali Yahya Öztürk ve eşi Şeyma Öztürk’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

BU SIKINTI AŞILMALI

Trabzon Havalimanı ile ilgili yolculardan şikayet geldi. İşte o şikayet: “Yolcular ne yazık ki saatlerce beklemede. Yeterli stant açılmamış. İnsanlar sırada bunalmış durumda. Oysa boş stantlarda yeterli sayıda görevli olsa işler çabukça yürüyecek. Turizm kentiyiz ama bu çalışma anlayışı çok şey kaybettirir. İşlemlerin uzaması nedeniyle uçaklarına son anda yetişebilen yolcular telaş ve endişe yaşıyor. Bu sıkıntı aşılmalı.” Havalimanında yaşanan bu sıkıntıyı gündeme taşımış olalım.

VİYADÜKLERE HORON FİGÜRÜ

Trabzon’da yapımı devam eden ve Türkiye’nin en maliyetli yatırımlarından biri olan Kanuni Bulvarı için tartışmalar sürerken gündeme bir proje geldi. Ortahisar Kentsel Dönüşüm Proje A.Ş. (ORKENT) ve Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Ufuk Hoş’un tasarladığı proje ile Boztepe Viyadüğünün altında yer alan kolonlar horon temalı olacak. Proje kapsamında kolonlara gündüz yeşil renginde sarmaşık sarılacak, akşam ise ledler yanarak horon oynayan insan figürü belirecek . Bu şekilde Trabzonspor’un şampiyonluğuna da vurgu yapılırken üniversitede bütçe çalışmalarının yapıldığı kaydedildi. Çalışmaların ardından projenin Karayolları’na sunulacağı belirtildi. Bakalım bu proje hayat bulacak mı?

Editör: Haber Merkezi