SABIR DİLİYORUZ
Trabzon’un saygın işadamlarından Şenol Keleşoğlu hayatını kaybetti. Keleşoğlu’nun acı haberi Trabzon’u yasa boğdu. Merhum Şenol Keleşoğlu’na Allah’tan rahmet, geride kalan ailesine sabır diliyoruz.

AKŞENER GELİYOR
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener önümüzdeki günlerde Trabzon’a gelerek vatandaşlarla buluşacak. Ziyaret gerçekleştirdiği illerde vatandaşlarla bir araya gelip sıkıntılarını dinleyen Akşener esnafı da birebir ziyaret ederek hasbihal ediyor.

Bu ziyaretler kapsamında Trabzon’da Akşener’in hangi ilçelerde program yapacağı henüz netlik kazanmamışken Of’a ziyaret yaparak çay müstahsili ile bir araya gelebileceği dillendiriliyor. Bakalım Akşener Trabzon’da hangi ilçelerde ziyaret gerçekleştirecek. Bilindiği üzere Genel Başkan Akşener’in Rize programında istenmeyen olaylar da yaşanmıştı.

KOÇ NE YAPACAK?
Yomra Belediye Meclisi ile ilgili süren tartışmaların ardından ilçede istifalar ardı ardına gelmişti. Yomra Belediyesi Meclisi’nde Belediye Başkanı Mustafa Bıyık’a verilen arazi satışı yetkisi sonrasında, AK Parti Yomra İlçe Başkanı ve 5 meclis üyesi partisinden istifa etmişti.

Bu 5 isimden bir tanesi de Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi olan Gözde Atasoy Koç oldu. Koç, Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran ayı toplantılarında ilk gün AK Parti sıralarında oturmadı, ikinci gün AK Parti sıralarına oturdu. Bakalım bundan sonraki süreç için Koç başka bir partiye geçer mi. Siyaset bu belli mi olur, bakarsınız Koç başka bir partinin rozetini yakın süreçte yakasına takar.

İSTİFALAR SÜRÜYOR
Yomra Belediye Meclisi’nde yaşanan istifalara yenileri eklendi. AK Parti Yomra İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Çelik ve yönetiminde bulunan isimler İl Gençlik Kolları Başkanı Safa Küçükali’ye istifa ettiklerine dair dilekçelerini verdi. İlçe teşkilatında istifaların devam edeceği ileri sürüldü. Bu istifaların devam etmemesi için İl Başkanlığı bakalım nasıl bir yol izleyecek. Merakla biz de süreci takip ediyoruz.

AKÇAABAT’TA HAZIRLIK VAR
Akçaabat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organizasyonu yapılan açık havada tiyatro günleri temmuz ayında başlayacak. Koronavirüse karşı gerekli önlemler ve dezenfeksiyon yapılarak gerçekleştirilecek İkinci Açık Hava Tiyatro Günleri, 02-09 Temmuz 2021 tarihlerinde vatandaşlarla buluşacak.

Akçaabat Sahilpark’ta 8 gün boyunca her akşam bir oyun, saat 20.00'da tiyatroseverlerin beğenisine sunulacak. Sosyal belediyecilik adına takdir gören Akçaabat Belediyesi bu kapsamda özellikle sportif ve sanatsal projeleri ile dikkat çekiyor. Akçaabat Belediyesi’nin bu çalışmalarını alkışlıyoruz.

BÖLGE TURİZMİ KAZANSIN!
Türkiye’nin dünyaca ünlü önemli turizm merkezlerinden olan ve son yıllarda kaçak yapılaşma ile gündeme gelen Trabzon'un Çaykara ilçesindeki Uzungöl’ün eski görünümüne kavuşması için kaçak yapıların yıkımına 15 Eylül tarihinde başlanacak.

Kötü görüntüye neden olan çoğu iş yeri 50’ye yakın yapıların yıkımı için turizm sezonunun bitmesi beklenecek. Uzungöl’ün bu çalışma ile turizme daha da katkı sunmasını diliyoruz. Umarız bu kez de söylenenler lafta kalmaz ve kazanan bölge turizmi olur.

Editör: Haber Merkezi