TEŞKİLATI DİRİ TUTUYOR
AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Yomra krizi gündemi ile meşgul olurken rutin işlerini de aksatmıyor. Bu bağlamda Başkan Mumcu, bir yandan da teşkilatlarla bir araya gelmeyi sürdürdü. Mumcu, Gençlik Kolları İl Yönetim Kurulu toplantısına katılarak partinin gençleriyle bir araya geldi. Mumcu, “Tüm gayretimiz gençlerimize daha güzel yarınlar bırakmak için. Gençlik Kolları İl Yönetim Kurulu toplantımızda genç kardeşlerimize, geleceğe dönük hedeflerimizi anlattık, onların istek ve taleplerini dinledik.” dedi. Başkan Mumcu teşkilatı diri tutma adına bu işleri iyi başarıyor.

İSTİFALAR DEVAM EDER Mİ?
Trabzon'un Yomra ilçesinde AK Parti yönetiminde yaprak dökümü hız kesmeden sürüyor. Yomra İlçe Kadın Kolları Başkanı Yeliz Şimşek Özer ve yönetimi de görevlerinden istifa etti. Yomra Belediye Meclis toplantısında grup kararına uyulmaması nedeniyle meydana gelen krizde İlçe Başkanı, 5 Meclis Üyesi ve Gençlik Kolları Başkanı ile yönetiminin istifası gündem olmuştu.

Kriz sonrasında İlçe Kadın Kolları Başkanı Yeliz Şimşek Özer ile yönetimi istifa dilekçelerini parti yönetimine verdi. İlçe Kadın Kolları Başkanı Yeliz Şimşek ve yönetimi istifa dilekçelerini İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen’e teslim ederken Sürmen’in istifa dilekçelerini kabul ettiği belirtildi. Bu istifalar devam edecek mi onu da önümüzdeki günler gösterecek.

MHP İLÇELERDE SEFERBER
MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ekibi ile birlikte çalışmalarını sürdürüyor. Tarım saha çalışmalarına devam ederken ilçelerde de partinin ağırlığını hissettirmek için seferberlik ilan etmiş durumda. Başkan Tarım, Dernekpazarı, Of, Arsin ve Araklı’ya giderek partisinin ilçe teşkilatlarıyla buluşup bilgi alışverişinde bulundu. Bakalım bu ziyaretler MHP’nin bundan sonraki gündem belirlemesine nasıl yansıyacak.

BÖLGENİN SORUNLARI ANKARA’YA TAŞINACAK
CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu, Trabzon’da esnaf ziyareti yaparken ilçelere giderek CHP ilçe örgütlerini dinliyor. İlçe yöneticilerini erken seçim olasılığına karşı uyarıyor. Başkan Hacısalihoğlu bu ziyaretler kapsamında son olarak da Çarşıbaşı ilçesine gitti, Çarşıbaşı İlçe Başkanı Hacı Sultan Balcı ve İlçe Yöneticileri ile esnafı ziyaret edip dertlerini dinledi. Bu ziyaretler tüm ilçelere yapılıp ardından bir rapor halinde CHP Genel Merkezi’ne de iletilecekmiş. Bölgenin sorunlarını Başkent Ankara’ya taşıma adına bu çalışma gayet güzel. Diğer partilere de örnek olabilir.

SAADET GEÇİM İTTİFAKI DİYECEK
Saadet Partisi Trabzon İl Başkanlığı, Saadet Partisi Genel Merkezi’nin kampanyasıyla çağrı yapacak. Ekonomik sıkıntıları gündeme taşıyan kampanyanın adı “Hepimizin Gündemi Geçim Derdi.” Memleketin asıl meselesi Seçim Değil Geçim” başlığıyla Meydan Parkı’nda bugün program düzenleyecek olan Saadet Partisi ortak bildiri okuyup vatandaşın geçim derdini seslendirmiş olacak. Bu seslendirme umarız geçim derdine gerçek manada bir çare olur.

Editör: Haber Merkezi