AYDIN NELER ANLATTI?
İYİ Parti Teşkilat Başkanı Koray Aydın, Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları, İlçe Teşkilat Başkanları ve Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcıları ile online toplantı gerçekleştirdi. Aydın teşkilat mensupları ile siyasi tecrübelerini paylaşırken, iktidar yolunda yaptıkları çalışmalarla alakalı tespitlerde bulundu. Aydın’ın teşkilat mensuplarına yeni üye yapılması konusunda hızlı davranmaları gerektiğini belirtti. Aydın, ayrıca sosyal medya hesabı olmayan parti yöneticilerinin muhakkak sosyal medya hesabı açması gerektiğini de dile getirdi. Koronavirüs pandemi süreci ile ilgili de teşkilat mensuplarına uyarılarda bulunan Aydın, Trabzon’un kırmızı kategoride olmasından dolayı duruma dikkat edilmesi gerektiğini ve salgının azalması ile bölgeye kalabalık ziyaretler gerçekleştireceklerini belirtti. Aydın, parti üyelerine de söz hakkı vererek Trabzon’daki sorun ve sıkıntıları dinledi.

TONYALI ESNAFTAN İLGİNÇ TEPKİ
Tonya Karaağaç Mahallesi’nden olan Özgür Yardım (40) çay ocaklarının pandemi kurallarına uygun bir şekilde açılmayışına ilginç bir şekilde tepki gösterdi. Trabzon Ortahisar Çarşı Mahallesi Tabakhane mevkiinde Yardım Çay Ocağını işleten Yardım, dükkanının önündeki tahtaya yazdığı, “Bu virüs, kongre merkezlerinde, parti binalarında, belediye otobüslerinde, minibüs, AVM, market, cami, belediye binaları, adliye ve kuaförde bulaşmaz, çay ocağından bulaşır. Yaklaşmayın.” şeklindeki yazıyla hem mesaj verdi hem de dikkatleri üzerine çekti.

ÖRNEK OLMALI
Türkiye Körler Vakfı Trabzon Şubesi Başkanı Seçkin Erdemli, Av. Osman Cora ve yönetimi, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’i ziyaret etti. Başkan Genç ziyaret ile ilgili, “Şehrimizde engelli vatandaşlarımızın sorunlarını birlikte çözmek için istişareye devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı. Ortahisar Belediyesi’nin engelli vatandaşlar için gerçekleştirdiği çalışmaları takdir ediyor bu çalışmaların diğer belediyelere de örnek olmasını diliyoruz.

RAPORLAR GENEL MERKEZ’E
Deva Partisi Trabzon’da saha çalışmalarına hız vermeye başladı. Şehirde oda ve meslek örgütlerini ziyaret eden Deva Partisi Trabzon İl Yönetimi, esnaf ziyaretlerini de aksatmıyor. Başkan Kubilay Çiçek önderliğinde çalışmalarını sürdüren İl Yönetimi ziyaretlerin ardından hazırladıkları raporları da Genel Merkez ile paylaşıyor.

SAADET TTSO’DA
Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt ve il yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu’nu ziyaret etti. Ziyarette pandemi döneminde iş dünyasının talepleri ve çözüm önerileriyle gündemdeki konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Hacısalihoğlu, Saadet Partisi heyetine ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarı dileklerini iletti.

Editör: Haber Merkezi