ÇOK GÜZEL HAREKET
Trabzon Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Şube Müdürlüğü personeli, Diyarbakır'da terör saldırısında şehit olan Komiser Yardımcısı Tamer Aktaş'ın kızının doğum gününü kutladı. Şubede görevli bir grup özel harekâtçı, şehit Aktaş'ın kızı Betül Aktaş'ın 9’ncu yaş gününü kutlamak için Araklı ilçesindeki Şehit Meriç Alemdar Atış Poligonunda organizasyon düzenledi.

Betül Aktaş, doğum günü pastasını babasının meslektaşları ile birlikte kesti. Açık havada pandemi kurallarına uygun gerçekleştirilen kutlamaya, İl Emniyet Müdürü Metin Alper'in eşi ve Polis Eşleri Derneği Trabzon Şube Başkanı Kezban Alper, Özel Harekât Şube Müdürü Yalçın İnceismail, şehidin eşi Fatma Aktaş, emniyet müdürlerinin eşleri ve Betül Aktaş'ın eğitim aldığı okulun idarecileri ile öğretmenleri de katıldı. Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nü bu çok güzel hareketinden ötürü kutluyoruz.

BAŞKANLAR VAR VEKİLLER YOK!
AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu ve Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi tabiri caizse dokunmadık kimse bırakmamak için göreve geldikleri günden bu yana çalışmalarını sürdürüyorlar. İki başkanın bu çalışmaları “AK Parti Trabzon’un her yerinde” dedirtiyor. Esnafın ve vatandaşın sıkıntılı olduğu bu dönemde iktidar temsilcilerinin sahada olması gayet güzel. Ancak başkanları gibi iktidar milletvekillerinin de bu zor günlerde sahada vatandaşın ve esnafın arasında olması gerekiyor. İktidarın milletvekillerini vatandaş ve esnafla bir arada göremiyoruz, onu da eklemiş olalım.

ÇAKIROĞLU ROZETİ TAKAR
Bir süredir tartışmalar sürüyordu ve Davut Çakıroğlu nihai kararını verip, İYİ Parti’den ayrıldığını duyurdu. Tabii ki, Trabzon siyaseti için etkili bir isim olduğundan Çakıroğlu’nun bundan sonraki süreçte nasıl bir yol haritası izleyeceği merak konusu. Şimdilik, Bağımsız Üye olarak hem Büyükşehir Belediye Meclisi’nde hem de Ortahisar Belediye Meclisi’nde görevine devam edecek olan Çakıroğlu bakalım ilerleyen süreçte nasıl bir karar alacak. Bekleyip göreceğiz, bizce Çakıroğlu siyasette bağımsız olarak bir yere kadar devam eder, sonrasında yakasına yine bir parti rozeti takar. Dediğimiz gibi bekleyip göreceğiz.

CHP SAHADA SİYASET YAPIYOR
Son günlerde görüyoruz ki Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl ve İlçe Yönetimleri, Milletvekili Ahmet Kaya ile birlikte saha siyaseti yapıyor. CHP’li isimler bizzat sıkıntı yaşanan bölgelere giderek orada açıklamalarda bulunuyor. Bunun en son örneğini mevcut Şehirlerarası Otogar ile ilgili açıklamada gördük. CHP’li isimler terminaldeki vahim tabloyu bizzat yerinde anlattılar. Bizce de yeni Şehirlerarası Otogar yapılıp açılana kadar eskisinin en azından bariz sıkıntılarının çözüme kavuşturulması gerekiyor. Bu konuda konunun muhataplarını göreve davet ediyoruz.

YENİ BAŞKAN’DAN İDDİALI AÇIKLAMA
Trabzon siyasetinde iddialı çıkışları dikkat çeken Ali Ayaz, Gelişim ve Demokrasi Partisi’nin Trabzon İl Başkanlığı’na atandı. Kendisiyle görüştük ve atanır atanmaz yine iddialı bir açıklama yaparak şunları söyledi: “Muhalefet nasıl yapılır Trabzon’a göstereceğiz. Muhalefet partilerinin mevcut İl Başkanlarının yetersiz olduğunu bizim siyasi açıklamalarımız ve belirleyeceğimiz gündemlerle Trabzonlu daha da iyi öğrenecek.” Bakalım Ayaz’ın dediği gibi mi olacak.

Editör: Haber Merkezi