BAŞKAN ZORLUOĞLU TEKLİFE AÇIK
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu spora önem veren hatta sporun içerisinde olan bir isim. Zorluoğlu zaman zaman halı saha maçlarına da çıkıyor. Başkan Zorluoğlu bu bağlamda sosyal medya hesabından, “Halı saha tekliflerine açığım.” paylaşımında bulundu. Başkan Zorluoğlu’nun bu teklifine onlarca hemşerisi cevap vererek beraber top koşturmaya davet etti. Bakalım Başkan Zorluoğlu ne zaman sahaya çıkacak.

ÇOK GÜZEL HAREKET
Ortahisar Belediye Meclisi AK Parti Üyesi Ufuk Hoş’un geçtiğimiz aylarda hayatını kaybederek tüm Trabzon’u yasa boğan eşinin ismi Trabzon’da yaşatıldı. Merhume Derya Hoş’un adı Sayvan Mahallesi Kütüphanesine verildi. Konu ile ilgili Hoş şu ifadeleri kullandı: “Başta engin gönüllerini bize açan Sayvan halkına; sonrasında her daim yanımızda hissettiğimiz Milletvekilimiz Bahar Ayvazoğlu’na, beraber çalışmaktan onur duyduğum Başkanımız Ahmet Metin Genç’e ve AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanımız Meryem Sürmen’e, Ortahisar İlçe Başkanımız Selahaddin Çebi’ye, AK Parti Ortahisar Kadın Kolları Başkanımız Nahide Cihan nezdinde tüm yönetimine ve bize bu onuru yaşatan herkese ama herkese sonsuz teşekkürler.” Bu vefalı harekette emeği geçenleri tebrik ediyoruz.

MİLLETVEKİLİ ÖRS İSTİRAHATE ÇEKİLDİ
İYİ Parti Trabzon Milletvekili Dr. Hüseyin Örs geçtiğimiz günlerde sağlık sıkıntısı yaşayarak sevenlerini korkutmuştu. Örs’ün son sağlık durumu ile ilgili açıklama yapan Danışman Ekibi şu bilgilendirmeyi yaptı: “Trabzon Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Örs, evde istirahate çekilmiştir. Sayın Vekilimizin sağlık durumu gayet iyidir. Bu süreçte telefon, mesaj, sosyal medya aracılığıyla bizlere ulaşan ve bizzat ziyaret ederek iyi dilek ve dualarıyla yanımızda olan tüm dostlarımıza Sayın Vekilimizin teşekkür, selam ve saygılarını iletiyoruz. Doktor tavsiyesi ile istirahat süresince Sayın Vekilimizin telefon görüşmelerine ve yapılacak ziyaretlere bir süre müsaade edilemeyecektir. Bu hususta anlayışınıza sığınıyor, herkese en kalbi duygularla şükranlarımızı sunuyoruz.” Örs’e bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

TRABZON’UN GÜZELLİĞİ KADRAJA GİRECEK
Ortahisar Platformu Başkanı Murat Zeki Solak düzenleyecekleri fotoğraf yarışması ile ilgili açıklama yaptı. Solak, “Ortahisar Platformu olarak 2’ncisini düzenleyecek olduğumuz, Güneşin yengeç dönencesine girdiği ve Trabzon’da en güzel gün batımının yaşandığı 21- 25 Haziran tarihlerinde, çekim noktaları belirlenmiş olan yerlerde fotoğraf sanatçılarımızla gerçekleşecek buluşmalarda en güzel gün batımı fotoğraflarının çekilmesi hedefleniyor. Kentimize ait bu özel tarihlerin fotoğraf yarışmasıyla hafızalarda yer etmesini ve pandemi sonrası ulusal hale gelmesini istiyoruz. Yarışmamız amatör ve profesyonel tüm fotoğrafçılara açıktır.

Katılımcılar, fotoğraflarını telefon, fotoğraf makinesi, drone vs. istedikleri makine ile çekebileceklerdir. Yarışmacılarımız her konum için en fazla 5 adet fotoğrafla yarışmaya katılabilecekler. İnstagram hesaplarını herkesin takip edebileceği şekilde açık tutmalarını ve çektikleri fotoğraflarına dosya adı olarak “park”, “ganita”, “boztepe”,” ktü”, “ayasofya”, “iskele” çekim noktalarının adını vermelerini istiyoruz. Ödüllerimizi; birinciye 3 bin TL, ikinciye 2 bin TL, üçüncüye bin TL olarak belirledik. Tüm fotoğraf sanatçılarımızı yarışmaya katılmaya davet ediyorum.” dedi. Tüm fotoğraf sevdalılarını yarışmaya katılmaya davet ediyoruz.

Editör: Haber Merkezi