HACISALİHOĞLU’NUN ACI GÜNÜ
CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu’nun babası Kemal Hacısalihoğlu dün hayatını kaybetti. Bir süredir KOAH tedavisi gördüğü belirtilen baba Kemal Hacısalihoğlu doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Merhum Hacısalihoğlu’na Allah’tan rahmet, geride kalan ailesine sabır diliyoruz.

KISA SÜREDE TATLIYA BAĞLANMALI
Akçaabat Trabzon arasında ulaşımı sağlayan Akçaabat-Trabzon Mersin Minibüsçüler Kooperatifi’nin başlatmış olduğu dönüşüm yeniden yargıya taşınıyor. Akçaabat’ta dönüşümü istemeyen minibüs esnafı bir araya gelerek yol haritası çizdi. Minibüs esnafı her türlü hukuki süreci başlatacaklarını açıkladı. Dönüşüm sürecinde yaşanana bu sıkıntılı sürecin en kısa zamandan tatlıya bağlanmasını diliyoruz.

AK KADINLAR HIZ KESMİYOR
AK Parti Kadın Kolları Trabzon’da Meryem Sürmen başkanlığında çalışmalarını sürdürüyor. Sürmen çalışmaları ile ilgili bakın nasıl bir paylaşım yaptı: “Haftanın ilk gününe Kızılay Kan Merkezinde başladık. AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları olarak Kan Bağışımızı gerçekleştirdik. AK Parti Akçaabat İlçe Kadın Kolları Başkanı Satu Şahin, İl Kadın Kolları Teşkilat Başkanı Aysel Oğul, İlçe Koordinatörü Gülsüm Malkoç İmamoğlu ve İlçe yönetim kurulu üyelerimizle dolu dolu bir program gerçekleştirdik. Üye’m Kafe’de sözleşmiştik. Gittik, çayımızı içtik, üyemizi yaptık, çocuklarla eğlendik. Ömer doğum gününde biricik babasını kaybetti. Aradan zaman geçti. Elimizden geldiğince mutlu etmek istedik.

Odaya koştu. Babasının ona bıraktığı telefonu aldı ve bizi özçekime davet etti. Hep gül Ömer. Derecik Mahallesi’nde bir çok gencimize ev sahipliği yapan Kız Kur’an Kursu’nu ziyaret ederek gençlerimizle sohbet etme imkanı bulduk. Gelecek sizlere emanet. Yeni doğan bebeklerimizi ve annelerinin kapılarını çaldık. Derecik Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Üyelerimizin evlerine konuk olduk. AK Parti Akçaabat İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu üyemiz Neşe Babur Kudun küçük bir sürpriz yaptık. Teşekkür ederim AK Parti Kadın Kolları Akçaabat. Ellerinize sağlık”. Başlıkta da dediğimiz gibi AK Parti Kadın Kolları hız kesmeden çalışıyor.

İLÇELERE YÖNELDİ
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün’ü makamında ziyaret etti. Başkan Çebi, Başkan Üstün ile bir süre sohbet ederek gündemi değerlendirdi. Ziyaret sonrası Çebi şu ifadelerini kullandı: “Sürmene Belediye Başkanımız Rahmi Üstün beye iadei ziyarette bulundum. Belediye Başkanımıza ilgi ve nazik ev sahipliği için teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.” Başkan Çebi ilçe belediye ziyaretlerini önümüzdeki günlerde de sürdürecek.

Editör: Haber Merkezi