BİRİLERİNE MESAJ GİTTİ
AK Partili Adem Keleş, ilçe kongrelerini yakından takip ettiğini belirtti. Keleş bakın kongreler ile ilgili neler dedi: “İlçelerimizde kongrelerimiz devam ediyor. Ben istiyorum ki başkanlığa, çalışacak isimler gelsin. Bu isteğim tüm ilçelerde olduğu gibi Ortahisar için de geçerli. Elini vicdanına koyduğunda evet ben bu partiye büyük hizmetler yaptım ve artık ilçe başkanlığı hakkımdır diyebilecek kişilere görev verilmelidir.” Keleş bu açıklamalar ile anlaşılan birilerine mesaj yolladı. Parti içinde yer alanlar, mesajın kimlere gittiğini anlamıştır herhalde.

ARAKLI’YI HEYECANLANDIRDI
Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, ilçesi için söz verdiği bisiklet ve yürüyüş yolu projesinin startını verdi. Başkan Çebi projenin başlayacağı alanda Fen İşleri ekibiyle birlikte inceleme yaparak projenin tamamlanmasıyla birlikte yürüyüş, bisiklet yolu, aydınlatma ve çevre düzenlemesiyle bambaşka bir görünüm ortaya çıkacağını ifade etti. Araklı Sanayi Sitesi önünde bulunan ve baştan sona doğru dümdüz bir yol olan bu alanda böyle bir projenin yapılması vatandaşları heyecanlandırdı. Umarız proje kısa sürede hayat bulur.

SERT ELEŞTİRİLER!
Atatürkçü Düşünce Derneği Üyesi Ali Ayaz, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Cemal Verep’e sert eleştirilerde bulundu. Ayaz şunları dile getirdi: “Atatürk demekten imtina eden CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu kınayamayanlar artık Atatürkçü Düşünce Derneği’nde görev yapmamalıdır. Atatürkçü Düşünce Derneği Trabzon Şube Başkanı Cemal Verep’e sesleniyorum. Ulu Önder’in ismi tartışma konusu yapılamaz, buna izin vermemelisiniz. Atatürk, siyaset üstüdür. CHP’ye sırtınızı dayamış olabilirsiniz ama CHP’ye Atatürk üzerinden siyaset yaptıramazsınız. Ya çıkın CHP İstanbul İl Başkanı’nı kınayın, ya da meşgul ettiğiniz koltuğu bırakın. O koltuğa sahip çıkacak olan da bulunur, haddini aşan Kaftancıoğlu’na cevap verecek olan da bulunur.”

GEÇMİŞ OLSUN ŞABAN CAN
Yomra Belediyesi’nin yakasını koronavirüs belası bırakmıyor. Geçtiğimiz günlerde belediyenin Fen İşleri’nde görünen virüs şimdi de Basın, Yayın ve Halka İlişkiler çalışanı Şaban Can'a bulaştı. Belediye’den yapılan açıklamada, “Belediyemiz Basın, Yayın ve Halka İlişkiler çalışanı Şaban Can'ın Kovid- 19 testinin pozitif çıkması üzerine Başkanlık katında ziyaret ve kabuller geçici süreliğine durdurulmuştur. Önceki günlerde Kovid-19 testi pozitif çıkan Belediyemiz Fen İşleri çalışanı Ömer İnci'nin tedavisine evinde devam edilmektedir. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğüne ziyaret kısıtı da devam etmektedir. Çalışanlarımıza ve tüm hastalarımıza acil şifalar dileriz” denildi. Bizler de Şaban Can’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

TOPTANCILAR SİTESİ FAALİYETE GEÇMELİ
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Meclis Üyesi Abdülkerim Bıyıklı, TTSO'nun önceki dönem meclis üyelerinin de sıklıkla gündeme getirdiği Gıda Toptancılar Sitesi'nin biran önce faaliyete geçmesinin rekabet gücünü artıracağını, daha kaliteli hizmet sunulmasına imkân sağlayacağını vurguladı. Bıyıklı, pandemi sürecinden kaynaklanan zor günlerden her sektör gibi gıda sektörünün de geçtiğini belirterek, “Bu süreçte fedakârca görev yapan sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu salgında sağlık çalışanları kadar kasiyerinden raf elemanına, sevkiyattan pazarlama elemanına, reyoncusundan işverenine kadar tüm gıda sektörü emekçileri de sürecin önemini kavrayıp bu zor zamanda halkımıza hizmet etmişlerdir. Bu süreçte hizmet veren tüm gıda sektörü çalışanlarına da teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi