GENEL BAŞKAN HAZIRLIĞI
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Trabzon’a geliyor. Akşener’in 24 Haziran Perşembe günü Trabzon’da olması planlanıyor. Genel Başkan Akşener ile birlikte partinin üst yönetimi de Trabzon'a çıkarma yapacak. Bu bağlamda İYİ Parti Trabzon il ve ilçe yönetimlerinde seferberlik ilan edilmiş durumda. Trabzon ziyaretinde herhangi bir olumsuz durum yaşanmaması için çalışmalar sürüyor.

BEKLEYEN OKULLAR GÜNDEME GELDİ Mİ?
AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adnan Günnar ve Bahar Ayvazoğlu, Bakan Ziya Selçuk ile bir araya geldi. Günnar ziyaret ile ilgili şunları söyledi: “Milli Eğitim Bakanımız Prof. Dr. Ziya Selçuk’u, Milletvekilimiz Bahar Ayvazoğlu ile birlikte ziyaret ederek Trabzon ile ilgili eğitim konularını görüştük. Bakanımıza ilgi ve destekleri için teşekkürlerimle.” Umarız Trabzon'un okul bekleyen bölgeleri de ziyarette gündem olmuştur. Bu konuda bir açıklama yapılmadı.

TRABZONLU ORADA NEFES ALACAK
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon sahilinde doğal olarak oluşan kesimi inceledi. Trabzonlunun dolguya gitmemesi ve doğal hali ile kalmasını istediği alanla ilgili Başkan Genç şu yorumda bulundu: “Doğal olarak oluşan Faroz sahilinde ve sahildeki yürüyüş yolunda incelemelerde bulunduk. Faroz, eskiden olduğu gibi yeniden vatandaşlarımızın nefes aldığı bir mekan, soluklanacakları güzel bir yer olacak inşallah.” Bizce de o alan vatandaşlarımızın nefes aldığı bir sahil mekanı olarak kalmalı.

AK PARTİ'DE EĞİTİM SÜRÜYOR
AK Parti Trabzon İl Başkanlığı teşkilat içi çalışmaları aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyor. Bu bağlamda teşkilat çalışmaları eğitimi kapsamında Ortahisar'da bir araya gelindi. Çalışmalarla ilgili bilgi veren İl Başkan Yardımcısı Numan Yardım, “AK Parti İl Başkanlığımız tarafından düzenlenen Teşkilat İçi Tanıtım Medya Eğitimlerimizin son gününde Ortahisar ilçemizdeydik. İlk hedef 2023'e emin adımlarla devam inşallah. Durmak yok yola devam.” Tanıtım medya eğitimleri böylelikle sona erdiğine göre bakalım bundan sonra teşkilat içinde hangi eğitimler verilecek.

TONYA'NIN EMEĞİ BU SERGİDE
Tonya Halk Eğitim Merkezi tarafından bir yıl boyunca hazırlanan çalışmalar meyvelerini verdi ve el emekleri sergi halinde vatandaşla buluştu. Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel sergiyi ziyaret ederek, “Tonya Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yıl Sonu Sergisi programına katıldık. Birbirinden güzel el emeği ürünlerin hazırlandığı ve usta öğretici kardeşlerimizin yetiştirdiği öğrencilerin hazırladığı gösteriler bizleri ziyadesiyle gururlandırdı ve mutlu etti. Bu güzel programda emeği olan herkesi ayrı ayrı tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı. Sergi için emek verenleri bizler de kutluyoruz.

Editör: Haber Merkezi