BAKALIM YANILIR MIYIZ!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin birimlerinde sıklıkla görevlendirme ve görevden almalara şahitlik ediyoruz. Kulağımıza gelenlere göre Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi’ne de yakın süreçte takviye yapılacakmış. Umarız bu konuda daha önceki hatalardan ders çıkarılıp o şekilde bir takviye yapılır. Çünkü o birim Büyükşehir Belediye Başkanı’nın şehre açılan vizyon adresi. Bu konuda bir hata yapılmayacağını ve her gün Cumhurbaşkanı Erdoğan’a muhalif yayın politikası ile çalıştığı gazeteyi okuyucunun karşısına sunan bir ismin iktidar belediyesinde kadroya dahil edilmeyeceğini düşünüyoruz. Bakalım biz mi yanılırız, yoksa Büyükşehir yönetimi bir yanlışa imza atar mı, zaman bunun cevabını verecek. Merak eden olursa Belediye’de işe başlamak için ismi geçeni de, kendisini pazarlayanları da açıklarız.


BEŞİKDÜZÜ’NDE SİYASET ISINACAK

CHP Trabzon Beşikdüzü İlçe Başkanı, olağanüstü seçimli genel kurul ile belirlendi. Genel Kurulda üç aday Ahmet Kıran, Şakir Yenigün ve Adil Barutçu yarıştı. Seçim sonucuna göre Ahmet Kıran 36 oyla yeniden Beşikdüzü İlçe Başkanı seçilirken, Şakir Yenigün 26 oy, Adil Barutçu ise 11 ay aldı. Genel Kurul’da CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya Divan Başkanlığı yaparken, CHP Trabzon İl Başkanı Ömer Hacısalihoğlu ve Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman Genel Kurulu takip etti. Başkan Kıran’ı tebrik ediyoruz. Beşikdüzü’nde Kongreden çıkan sonucun ardından siyaset ısınacağa benziyor.

AKÇAABAT ŞENLENECEK

Akçaabatlıların özlemle beklediği 30. Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halkoyunları Festivali 20-24 Temmuz 2022 tarihleri arasında yapılacak. Akçaabat’ın sosyal ve kültürel hayatını canlı tutmak ve birlikteliği sağlamak amacıyla her yıl yapılan Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halkoyunları Festivali’ne koronavirüs salgını nedeniyle ara verilmişti. Birçok sanatçının sahne alacağı festivalde halk oyunları ekipleri de görsel şov sunacak. Şehrin kültür ve sanatına büyük katkı sunan Akçaabat Belediyesi’ni bu etkinliklerinden ötürü tebrik ediyoruz. Başta Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim olmak üzere tüm ekibi kültür ve sanata sağladıkları katma değer ile alkışı hak ediyor.



KARABEKİR AĞLATTI
Av. Yılmaz Karabekir hayatını kaybederek, şehri yasa boğdu. Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, acı haber ile ilgili, “Mesleğim boyunca, hukuk ve medeni ilişkiler yönünden örnek aldığım değerli abim ve meslektaşım Av. Yılmaz Karabekir’in vefatından derin üzüntü duydum. Mekânı cennet olsun. Ailesine sabırlar dilerim.” ifadelerini kullandı. Biz de Karabekir’e Allah’tan rahmet geride kalan ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.



 

Editör: Haber Merkezi