HİDROFOR AÇIKLAMASI!

Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Bekir Aktürk, dün yerel bir gazetede yer alan “Bütün Mahalle Hidrofor Taktırıyor” başlıklı haberle ilgili açıklama yaparak, “Haberin bilgim dışında olduğu, şahsıma ait olmadığının bilinmesini istiyorum.” dedi. Gazetede yer alan haberde, “Sadece kır binada hidrofor kullanılacak diyenler bir kez daha okusun” üst başlığı ile aynı zamanda Soğuksu Mahallesi Muhtarı olan Aktrürk’ün ağzından ifadeler yer alarak bütün mahallede hidrofora ihtiyaç olduğunu belirten açıklamalara yer verilmişti. Öte yandan, Soğuksu Mahallesi’nde içme suyu çalışmasına henüz başlanmadığı öğrenilirken, yeni hat döşenmediğinden dolayı doğal olarak şuanda bir hidrofor takma zarureti olmadığı belirtildi

AHMET AKYOL SAHNEYE DÖNÜYOR

Trabzon Tiyatrolar Birliği Başkanlığı’na getirilen Ahmet Akyol, sahnelerde Trabzon’u geçmişine daha da layık bir hale getirmek için çaba göstereceklerini söyledi. Mart 2020’de kurulan Birliğin Başkanlığı’nı Adnan Taç’dan devralan Ahmet Akyol, tiyatro kültürünün Trabzon’da övünülecek bir geçmişi bulunduğuna dikkat çekerek, 15-26 Mart 2022 tarihleri arasında Trabzon’da Tiyatro Festivali yapılması kararı aldıklarını söyledi. 1986 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde öğretim görevlisi sıfatıyla tiyatro hayatına adımı atan Ahmet Akyol, 1996- 2014 yılları arasında Güzel Sanatlar Bölüm ve Kültür Müdürlüğü görevlerini de sürdürdü. 60’ı KTÜ’de olmak üzere 84 oyunu yöneterek sahneleyen Ahmet Akyol, İçimizden Birisi ve Yarası Olan Gocunur adlı oyunların da yazarıdır. Akyol ayrıca, Bay Hiç ve Ben ile üniversitelerde Seçmeli Ders Tiyatro kitaplarının da yazarıdır. Akyol’a başarılar diliyoruz.

AKÇAABAT ÇIKARMASI

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, Akçaabatlılar Vakfı’nı ziyaret etti. Ayvazoğlu ziyaretle ilgili şu değerlendirmelerde bulundu: “Akçaabatlılar Vakfı’nda İlçe Başkanımız Hüseyin Altıntepe, iş insanları Cemil Bektaş ve Halis Özgüneş’le birlikte, bizleri misafir eden Vakıf Başkanımız kıymetli büyüğüm Yaşar Erbaşaran ve Vakıf Yöneticimiz Adnan Topsakal’a nazik ev sahiplikleri için teşekkür ederim. İlçe dayanışma vakıflarının çalışmalarını hep çok değerli bulurum. Doğduğunuz topraklarda sizler gibi doğmuş olma esası ile kişilerin iletişimde olduğu ve tamamen gönüllülük esası ile vefa ve aidiyet duygusu ile çalışmaların yapıldığı yerlerdir vakıf ve dernekler. Dernek ve vakıf çalışmalarını yürüten tüm gönüllü çalışanlara selam, sevgi ve saygılarımızla.” Akçaabatlılar Vakfı bizce de ilçede güzel işlere imza atıyor.

DANIŞMAN KÖSE BUGÜN TRABZON’DA

CHP Trabzon İl Kadın Kolları Başkan Ayşe Nil Bektaş, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Kooperatiflerden Sorumlu Danışmanı Fatma Köse’nin bugün Trabzon’da olacağını belirtti. Köse’nin Trabzon programı ile ilgili CHP’den şu açıklama yapıldı: “Kooperatiflerden Sorumlu Genel Başkan Yardımımız Fatma Köse saat 14.30 da Havaalanı’nda karşılanacak. 15.00’da Yomra Belediye Meclis Salonu’nda Kadın Kooperatif temsilcileriyle buluşulacak. 15.45’te CHP İl Başkanı Ömer Hacısalıhoğlu ziyaret edilecek. 17.00’de Vakfıkebir Üreten Eller Kadın Kooperatif Başkanı Aygül Akar ve saat 18.00’de Beşikdüzü Üretici Kadınlar Satış Ofisi’ne ziyaret gerçekleşecek. Beşikdüzü’ndeki programa Belediye Başkanı Ramis Uzun da eşlik edecek.” Görünen o ki CHP Danışmanı Köse bugün Trabzon’da dolu dolu bir program gerçekleştirecek.

Editör: Haber Merkezi