CUMHUR BULUŞMASI
AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım’ı ziyaret etti.

Mumcu ziyareti ile ilgili, “Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım’ı ziyaret ederek ülkemizde yaşanan ulusal ve uluslararası gelişmeler üzerine istişarelerde bulunduk. Hem ülkemiz için hem milletimiz için Cumhur İttifakımızın birlikteliği güçlenerek büyümeye devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

Mumcu’nun MHP ziyaretinde il yönetiminden etkin isimlerde yer aldı. Bakalım bu ziyaret önümüzdeki günlerde şehre nasıl yansıyacak.

TALEP EDİLEN ŞEFFAFLIKTIR
CHP Ortahisar İlçe Başkanı Fatih Suat Oyman, 128 Milyar dolar nerede sorusu için dış güçlerin oyunu diyenlere yanıt verdi.

Oyman şunları söyledi: “Tabi ki dış kaynaktan başka bir şey diyemeyecekler. Bunun bir sonraki açıklaması gezi parkı, FETÖ olması lazım. 18 Mart’ta Ekrem Başkan üzerinden farklı algı yaratan bir başkan için algının kimsenin işine yaramayacağı cümlesi önemli bir adımdır.

Yalan denilen şey, olmayan bir şeyi olmuş gibi göstermektir; yalan olsaydı yöneticiler tek tek ortaya çıkıp birbirini tutmayan açıklamalar yapmazdı ki Merkez Bankası zaten işlemlerin olduğunu doğruladı. Sorular açık ve nettir, talep edilen şeffaflıktır.”

Oyman’ın bu sözlerine cevap gelecek mi, göreceğiz.

HARMANDAN DA FOTOĞRAF BEKLİYORUZ
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, geçtiğimiz hafta sonu köyünden çekilmiş fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Tarlaya indiği görülen Genç o anları şu sözlerle ölümsüzleştirdi: “Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz derler. Rahmetli annem ve babamla birlikte çok tarla bellemiştik buralarda. Şimdi de köyde geleneği yaşatma ve anıları yad etme vakti.”

Başkan Ahmet Metin Genç tarlaya izini bıraktı, harman zamanı da aynı paylaşımı bekliyoruz. Bakalım tarladaki iz harmana nasıl yansıyacak.

TEBRİKİ BIRAK GÜNDEME BAK
Saadet Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Burak Turhan ve beraberindeki yönetimi, Deva Partisi Ortahisar İlçe Başkanı Ahmet Tarık Şanlı'ya ziyaret gerçekleştirdi.

Turhan; Ahmet Tarık Şanlı'yı gerçekleştirdikleri kongreleri için tebrik ederken yeni görevlerinde başarılar diledi. Şanlı da ziyaretten ötürü teşekkür etti.

Bizce, Deva Partisi artık tebrik kabullerini bir kenara bırakıp siyaset gündemine dahil olmalı. Bu vesile ile bugüne kadar şehrin siyasi gündemini belirleme konusunda bir etkin açıklama göremediğimizi belirtmeden geçmemiş olalım.

Editör: Haber Merkezi