İŞ BİRLİĞİ GÖRÜŞÜLDÜ

Uluslararası Üniversiteler Birlikteliği Derneği Başkanı Prof. Dr. Muhammed Khair al-Ghabani, Farklı Boyut Akademisi ve Temkin Derneği Başkanı Dr. Muhammet Raşitoğlu önderliğinde iş birliği görüşmesinde bulunmak üzere KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı ile bir araya geldi. Çuvalcı, ziyaretten ve davetten duyduğu memnuniyeti ifade ederek toplantı kapsamında görüş birliğine varılan planlamaların hayata geçirilmesinin önemini vurguladı.

AYHAN ÇAĞILCI’YA ZİYARETLER SÜRÜYOR

7M Hastanesi’ne Başhakim olarak atanan Ayhan Çağılcı’ya hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bölgenin başarılı doktorlarından Çağılcı’ya, Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Hamdi Gürdoğan ve beraberindekiler yeni görevinde başarılar diledi.

AYNI NUMARAYA İKİ FATURA!

Trabzon’un sevilen terzilerinden Ali Yiğiter elektrik faturaları konusunda isyan etti. Yiğiter aynı abonelik numarasına aynı ayda iki ayrı fatura kesildiğini belirterek bu duruma anlam veremediğini dile getirdi. Bizce de aynı abonelik numarasına ayda bir defa fatura kesilir, bu durum bize de garip geldi.

ÖNCELİĞİMİZ YOMRA

İYİ Parti Yomra İlçe Başkanı Zekeriya Akgül ve Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti İlçe Başkanı Abdulkadir Özdemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Akgül yaptığı açıklamada, “AK Parti İlçe Başkanlığına atanan Abdulkadir Özdemir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisine misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz.” dedi. AK Parti Yomra İlçe Başkanı Abdulkadir Özdemir ise, “Bizlere hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İYİ Parti İlçe Başkanı Zekeriya Akgül'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim. Önceliğimiz Yomra. İlçemiz için yapılacak olan her türlü hizmet için destek vermeye hazırız. Hep birlikte Yomra ilçemizi kalkındırmak için ne gerekiyorsa yapacağız.” diyerek birlik ve beraberlik mesajları verdi.

HOŞ GELDİN BEBEK…

Trabzon’un Tonya ilçesinde yeni doğan bebeklerin temel ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığı ile Hoş geldin Bebek Projesi devreye koyuldu. Kaymakam Muhammet İkis, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Osman Atalay ve Vakıf Personelleri ile birlikte Hoş Geldin Bebek Projesi kapsamında yeni doğacak olan bebeklerin ailelerini ziyaret ederek, bebeklerin temel ihtiyaçlarının yer aldığı hediye paketlerini teslim edip, yeni doğacak bebeklerinin hayırlı, uzun ömürlü ve salih evlatlar olması dileklerinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi